www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Mijn tienerzoon kwam van de week thuis van de middelbare school. Op mijn vraag: ,,hoe was het vandaag op school?” antwoordde hij: bijzonder. Wat was er aan de hand, op zijn school zit onder de trap een groep jongeren die zich emo’s noemt. Zij zijn in het zwart gekleed, hebben een pluk haar paars geverfd en geven daarmee uiting aan hun homofiele gevoelens. De nieuwste telg van de emo’s was een jongen die zich niet langer identificeerde als jongen, maar als meisje en nu een relatie had met een meisje. Daar raakten de overige tieners van in de war. Want was dit nu dan een lesbische relatie? En hoe gaat zo iets in de slaapkamer? Iedereen was inmiddels wel gewend aan de groep onder de trap en dat steevast één van hen met een regenboogvlag om de heupen geknoopt rondliep daar keek ook niemand meer van op, maar dit was nieuw.

En nu lijkt dit misschien onschuldig of mensen denken ‘dat dit wel weer overwaait’, maar wat veel mensen niet in de gaten hebben is dat de elite al jarenlang bezig is om met name onder jongeren twijfel te zaaien over hun geaardheid en hun zijn. En ik ben er groot voorstander van dat iedereen is, wie hij of zij wil zijn. Maar de agenda die hier achter zit is veel duivelser dan veel mensen door hebben. De LGBTQ gemeenschap presenteert zich middels een regenboogvlag. De echte betekenis van de regenboog is het natuurlijke teken van het goddelijke genadeverbond met de levende wezens op aarde, het eerst aan Noach gegeven. De boog dient als teken dat Hij de wereld niet opnieuw zal vernietigen door een vloed. De regenboog die God gemaakt heeft, bestaat uit zeven kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Zeven is het getal van volmaaktheid. Wie goed oplet, zal zien dat de  LGBTQ-regenboogvlag geen zeven kleuren heeft, zoals een echte regenboog, maar zes. Het getal zes verwijst naar satan. In die vlag ontbreekt de kleur indigo. Dat is de kleur die staat voor spirituele genezing, voor paranormaal bewustzijn en kennis van vorige levens en werelden. De kleur van de ziener.   

LGBTQ staat voor Lesbisch, Gay, Biseksueel, Transgender of Transseksueel en de Q tot slot staat voor Queer wat een parapluterm is waarmee je aangeeft dat je je verzet tegen het hokjesdenken. De pubertijd is al een periode waarin jongeren zoekende zijn naar hun identiteit, dat wordt er niet eenvoudiger op als je dan opgroeit in een wereld waarin inclusiviteit hoogtij viert en je ineens ook nog na moet gaan denken als jongen of je je ook wel jongen voelt of dat je je toch liever identificeert als meisje. Toen ik in mijn studententijd per trein naar de hogeschool reisde, begroette de conducteur ons standaard met de zin: goedemorgen dames en heren, u bevindt zich in de trein naar Amsterdam. Tegenwoordig is dat ondenkbaar, want ook NS heeft te horen gekregen dat ze met de term dames en heren mensen uitsluiten, dus de conducteur moet nu iets zeggen in de trant van goedemorgen iedereen. Als je bij de HEMA iets gaat bestellen moet je bij het afrekenen ook aangeven of je aangesproken wilt worden als mevrouw, meneer of neutraal. Kortom zo heel langzaam maar zeker sluipt de volgende agenda ons leven in.

Transgenders en transseksualiteit zijn voor veel mensen nieuwe begrippen, maar de elite heeft hier al erg veel ervaring mee. Veel mensen zullen nog schrikken als ze gaan zien welke vrouwen er als man geboren zijn en omgekeerd. Veel actrices (Julia Roberts), popsterren (lady Gaga, Pink), maar ook presidentsvrouwen (Barbara Bush, Michelle Obama), prinsessen, premiers (Jacinda Ardern van Nieuw Zeeland) of hun echtgenoten zijn geboren onder het andere geslacht dan dat ze nu representeren. First lady van de Verenigde Staten Michelle Obama die geboren is als Michael Robinson heet in de wandelgangen Big Mike. Haar boek heet niet voor niets Becoming Michelle Obama. Ze is Michelle Obama geworden en niet zo geboren. Ook de ‘vrouw’ van de Franse president Emmanuel Macron is geboren als man en werd laatst in het ziekenhuis opgenomen vanwege problemen aan de prostaat. En nog hebben mensen niets door.

Mijn advies aan alle leraren van de middelbare scholen zou zijn: Laat jongeren niet langer bungelen en ga je verdiepen in de werkelijke bedoeling van de LGBTQ-beweging en ga met jongeren in gesprek. Hun pubertijd is al verwarrend genoeg zonder al die opgelegde denkbeelden die de elite over hen uitspreid in schoolboeken, films, liedjes en videoclips. En kijk eens kritisch naar de inhoud van de lessen in de boeken die je hen geeft. Is dat oprechte informatie die hun wereldbeeld verrijkt of wordt er een wereldbeeld opgelegd omdat het een agenda ondersteunt? Vergeet niet dat mensen makkelijker te manipuleren en te sturen zijn als ze in een identiteitscrisis zitten en niet meer weten wie ze zijn.