www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Velen die injecties hebben gehad in het medische experiment dat momenteel loopt ontbreekt het aan de juiste kennis.  Kennis die ook bewust niet gedeeld wordt door de overheid, de vaccinfabrikanten en artsen.  

Toch is er al veel wel bekend:

Naar schatting blijft 25 % van de injectie in je arm. Die andere 75% wordt opgevangen door het lymfestelsel en komt terecht in de bloedsomloop. De injectie zorgt ervoor dat cellen spike-eiwitten (stekels) aan gaan maken. Dat is waarom mensen tegen problemen aanlopen, want de cellen die de  binnenwanden van onze bloedvaten bekleden zijn normaal gesproken glad zodat het bloed er soepel doorheen kan stromen. Nu vormen die wanden spikes ofwel ‘opstaande’ barrières.

Ons bloed bevat drie soorten cellen:

  • Rode bloedcellen: deze transporteren zuurstof naar onze organen en weefsels.
  • Witte bloedcellen: deze verdedigen o.a. ons lichaam tegen infecties en spelen een rol bij allergische aandoeningen.
  • Bloedplaatjes (trombocyten): deze spelen een rol bij de bloedstolling.

De bloedplaatjes zijn van cruciaal belang, want de taak van bloedplaatjes is om beschadigde bloedvaten op te sporen en deze dan te blokkeren om het bloeden te stoppen. Dat is waarom bloed stolt als je bijvoorbeeld een wondje hebt. Voordat cellen de stekelcellen aan gingen maken, was de binnenkant van de wanden van de bloedvaten glad. Nu zijn ze bekleed met spikes; stekels. Op het moment dat de bloedplaatjes door de bloedvaten stromen en ze de stekels op de wand gaan aanraken, gaan de plaatjes bloedstolsels vormen, die het bloedvat blokkeren. Dit zijn stolsels die zorgen voor hartaanvallen, hersenbloedingen, infarcten, menstruatiestoornissen en trombose.

Grote bloedstolsels zijn zichtbaar op CT-scans en MRI-scans. Ook bij angiogrammen ( röntgenonderzoek waarbij de bloedvaten zichtbaar worden) komen grote bloedstolsels wel aan het licht. De stolsels waar het nu over gaat zijn microscopisch klein. Ze bevinden zich op capillair (=haarvaatjes) niveau. Deze haarvaatjes zijn microscopisch klein. Deze haarvaatjes zijn zo verspreid door het lichaam en zo klein, dat ze niet te zien zijn op een scan.

Heel veel mensen die de injecties hebben gehad, hebben last van bloedstolsels terwijl ze helemaal niet weten dat ze daar last van hebben. Sommige delen van het lichaam, zoals het hart, de hersenen, de longen en het ruggenmerg kunnen niet regenereren. Als die weefsels beschadigd raken door geblokkeerde haarbloedvaatjes, dan zijn ze blijvend beschadigd. Bij sommige mensen uit zich dit doordat ze sneller buiten adem zijn. De kans is groot dat er duizenden microscopisch kleine bloedhaarvaatjes in de longen verstopt zijn.

De mensen worden niet alleen sneller buiten adem en moe, maar doordat er zoveel bloedhaarvaatjes in de longen afgesloten zijn, moet het hart veel harder pompen om het bloed door de longen te pompen. Dat gaat leiden tot hypertensie (ofwel hoge bloeddruk) van de longslagader.

Mensen met longslagaderhypertensie overlijden meestal binnen drie jaren aan rechtzijdig hartfalen. Ook mensen bij wie het hart, het ruggenmerg of de hersenen beschadigd raken door de injecties zullen onherstelbare schade oplopen.