www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Officiële gegevens uit het Verenigd Koninkrijk, Canada en Nieuw Zeeland geven aan dat de meerderheid van de drievoudig gevaccineerden een nieuwe vorm van Acquired Immune Deficiency Syndrome ontwikkelt. Volgens de laatste cijfers van de Britse regering hebben de meeste drievoudig gevaccineerde mensen in Engeland nu 80% van hun immuunsysteemvermogen verloren in vergelijking met het natuurlijke immuunsysteem van niet-gevaccineerde mensen. Dat betekent dat gevaccineerden nu de laatste 20% van hun immuunsysteem hebben voor het bestrijden van virussen, bacteriën, ziekten en kanker.

De dubbel gevaccineerden tussen 40 en 70 jaar oud hebben binnen enkele maanden na de laatste vaccinatie al meer dan 40% van hun immuunsysteem verloren. En ze verliezen elke week nog eens 5% van hun immuunsysteem.

Dr. Ryan Cole, een patholoog, heeft meer dan 100.000 COVID-19 laboratoriumtesten uitgevoerd en heeft ook ontdekt dat de mRNA vaccins ernstige auto-immuunziekten veroorzaken. Dr. David Bauer, een van de beste virologen ter wereld, bevestigt ook dat de vaccins van Pfizer het immuunsysteem na twee injecties vernietigen.  De Boosterprikken zijn door Minister Hugo de Jonge geïntroduceerd als oppepprik. Nu blijkt dat mensen deze injecties waarschijnlijk op regelmatige basis nodig gaan hebben om in leven te blijven.