www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Op de school waar ik werk, zie ik dat veel collega’s erg in hun nopjes zijn met hun QR-code. In hun beleving geeft het ze de vrijheid terug waar ze zo naar verlangd hebben. Ze kunnen weer naar hun favoriete restaurant, weer naar het museum, de bioscoop, het theater, een reis naar het buitenland plannen. Kortom de wereld ligt weer aan hun voeten.

En ik denk bij mezelf, hoe vrij ben je als je kijkt naar alle afspraken die de overheden gemaakt hebben over deze coronapas. De QR-code geeft je nu ogenschijnlijk vrijheid, maar schijn bedriegt, want in de paspoortafspraken die gemaakt zijn staat het hele plan: om je bankrekeningen, lichaamstemperatuur, gezondheidsdossier, belastingzaken etc vast te leggen. En ook niet onbelangrijk al je gesprekken op te nemen, je e-mails te volgen, privéberichten en nog veel meer.

De technologie die verborgen zit in het vaccinpaspoort leidt naar de volledige controle en toekomstige controle van al je privacy en gegevens. De krachtige servers verzamelen stilzwijgend alle stappen in je leven en creëren ’s werelds sterkste digitale controlesysteem.

Degenen die vaccinpaspoorten hebben en besluiten de volgende vaccins of boosters niet te gebruiken, krijgen te maken met boetes, media- en transportbeperkingen. En degenen die aarzelen om de aanbevolen boosters en nieuwe vaccins om de x maanden te nemen, komen van een koude kermis thuis. Want de overheid gaat dan je bankrekeningen overnemen, beslag leggen op activa, controle nemen over je sociale netwerken en je temperatuurgegevens gebruiken om jou of je hele familie in huis op te sluiten.  

Dus hoe blij moet je zijn met je ‘teruggekregen’ vrijheid?