www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

In de journalistiek is follow the money een beproefde methode om tot feiten te komen en om te zien wie er aan de touwtjes trekt. Hier nog even weer wat voorbeelden:

Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van GlaxoSmithKline.

GlaxoSmithKline is ook eigenaar van Pfizer (degene die het vaccin maakt tegen het virus dat begon bij het Wuhan Biological Lab) en dat werd gefinancierd door  Dr. Fauci, de man die het vaccin promoot.

GlaxoSmithKline wordt beheerd door de financiële afdeling van Black Rock, die ook de financiën beheert van de Open Foundation Company (van George Soros), die ook het Franse AXA beheert.

George Soros is ook eigenaar van het Duitse bedrijf Winterthur, dat een Chinees laboratorium bouwde in Wuhan en werd gekocht door het Duitse Allianz.

Allianz heeft Vanguard als aandeelhouder, die aandeelhouder is van Black Rock, dat de centrale banken controleert en wereldwijd ongeveer een derde van het investeringskapitaal beheert. 

Black Rock is ook een grootaandeelhouder van MICROSOFT, eigendom van Bill Gates.

Bill Gates is niet alleen eigenaar van de Bill en Melinda Gates Foundation, hij is ook aandeelhouder van Pfizer en hoofdsponsor van de WHO.

Wie gelooft nu nog het verhaal van die dode vleermuis die op een natte markt in China verkocht werd en de hele planeet heeft besmet met het C-virus?