www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Generaal Flynn heeft in een artikel in the western journal precies uitgelegd wat er rondom de verkiezingen in de Verenigde Staten is gebeurd. Het is een lang artikel, ik zal het opdelen in vier stukken. Dit is het eerste deel, de volgende delen volgen in de komende dagen. Misschien vraag je je af, waarom is dit dan belangrijk? Ik denk dat heel veel gebeurtenissen in de wereld hier afhankelijk van zijn. Als Trump terug komt als president, zal hij de hele Coronahoax blootleggen. Als dr Fauci, de WHO, de FDA en de CDC gaan vallen, dan heeft dat ook consequenties voor het OMT, het kabinet en de RIVM. Daarom zal de reguliere media er alles aan doen om deze verhalen te onderdrukken. Het is als met een rij dominostenen, als er één valt, dan valt de hele rij.

Generaal Flynn: Het is een vaak geciteerd gezegde: “Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar niet op zijn eigen feiten.”

Een feit is iets gedaan, een uitgevoerde handeling of een gebeurtenis of omstandigheid die daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Feiten zijn in wezen onbetwistbare waarheden over mensen, plaatsen en gebeurtenissen.

De enige baanbrekende gebeurtenis die blijft woekeren als een kookpunt in de Amerikaanse psyche, is afgelopen 3 november 2020, de presidentsverkiezingen . Waarom blijft het etteren? Het woekert voort omdat mensen van alle strekkingen en achtergronden geloven dat er elementen van verkiezingsfraude, verkeerde voorstellingen van de waarheid, oneerlijkheid als gevolg van de wet en, in bepaalde gevallen, ernstige obstructie door politici op alle overheidsniveaus waren.

In de dagen na de presidentsverkiezingen waren er enorme claims van een ‘samenzweringstheorie’ dat de verkiezingen op de een of andere manier midden in de nacht waren gestolen. Veel mensen geloven zelfs dat de “diefstal” daadwerkelijk plaatsvond in de dagen voor en na de verkiezingsdag. Volgens sommige accounts vond de diefstal plaats als gevolg van machineconfiguraties en -instellingen, verduisterde en frauduleuze ingezonden stembiljetten, vals of vervalst papier dat voor stembiljetten werd gebruikt, meerdere scans van hetzelfde stembiljet, stembiljetten die het aantal geregistreerde kiezers te boven gingen en veel meer.

De beweringen over fraude bij deze verkiezingen leken eindeloos. Deze beweringen over ‘samenzweringstheorie’ worden in de Verenigde Staten nog steeds betwist en bediscussieerd zonder enig serieus onderzoek van de feiten rond de verkiezingen zelf.

Wat zijn de feiten van de verkiezingen van 2020? Zijn er dingen waar wij als mensen onze tanden in kunnen zetten? Bestaan er feiten die een gevoel van eerlijkheid en waarheid bieden?

Voorlopige bevindingen van de hoorzitting van de Senaat van de staat Arizona op 15 juli 2021 beweren dat flagrante fraude heeft plaatsgevonden in ten minste één provincie (Maricopa) in één staat (Arizona). Zoals een senator van de staat Arizona in een interview uitriep: “Het was een *** show!”

Wat ik wil aanbieden voor zowel gelovigen als niet-gelovigen zijn enkele feiten. Deze feiten en de gegevens erachter zijn afkomstig van onderzoek en analyse van informatie die rechtstreeks is verzameld van federale, staats- en provinciale websites. Deze feiten vergelijken eerdere verkiezingen met november 2020, en het enige dat nodig is om ze te begrijpen, is gewoon gezond verstand.

Ik zal aan het eind wat analyse en gedachten geven, maar naarmate we verder gaan in ons land, moeten wij, de mensen, feiten gedreven zijn en goed geïnformeerd over wat er is gebeurd. Hoewel er een groot debat gaande is in de rechtbanken, een plaats die niet ontworpen is om de uitslag van verkiezingen te bepalen, geloof ik dat mensen moeten begrijpen dat onze natie een ongekende aanval heeft ondergaan op de wezenlijke en heilige component van onze vrijheden; ons “één persoon, één stem”-voorrecht werd ernstig geschonden.