www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Als het team van Biden er 100 procent zeker van was dat ze de verkiezingen eerlijk hadden gewonnen, dan zouden ze het gevoel moeten hebben dat er niets te verbergen is. Audits die zijn gecertificeerde totalen bevestigen, zouden zijn regering zeker verstevigen en tegelijkertijd een gênante nederlaag toebrengen aan verkiezingssceptici.

In plaats daarvan houden de gevestigde media vol dat, ondanks duizenden beëdigde verklaringen en persoonlijke accounts die fraude beschrijven, samen met de recente hoorzitting van de Senaat van de staat Arizona over de audit van Maricopa County, de verkiezingen van 2020 “de veiligste in de geschiedenis van de VS” waren.

Democratische staatssecretarissen zoeken ook dekking. In een van de vele voorbeelden handelde de staatssecretaris van Colorado onlangs buiten haar gezag, waardoor audits in de staat effectief werden verboden . De grootste vraag die de wetgevers van alle staten moeten stellen, is deze: als uw kandidaat zonder twijfel won en er is niets te verbergen, waarom voert u dan geen volledige forensische audit uit van verschillende provincies van uw staten?

Een heilig element binnen onze constitutionele republiek is het voorrecht, het recht en de handeling om op onze gekozen leiders te stemmen. Het Amerikaanse volk heeft veel van onze rechten en verantwoordelijkheden veel te lang als vanzelfsprekend beschouwd, en deze afgelopen presidentsverkiezingen hebben ons daar duidelijk bewust van gemaakt.

Misschien is wat nu in Amerika nodig is, dat we allemaal ophouden onze vrijheden als vanzelfsprekend te beschouwen.

Wat de uiteindelijke uitkomst van de verkiezingen van 2020 kan zijn, weet alleen God. Ik kan zeggen, als iemand die er vanaf het begin heel veel aandacht aan besteedt, dat de verwarring, de complexiteit en het bedrog door velen in de media en binnen onze eigen regering de burgers van onze grote republiek geen gevoel van vertrouwen.

Analyse van de feiten:

Dus wat gebeurt er als de resultaten van de audit(s) verkiezingsfraude in 2020 aantonen , en dat Trump won? Wat zijn de mogelijke uitkomsten?

Mijn gevoel is dat er drie uitkomsten zijn, samen met een reeks wildcard-mogelijkheden. De eerste uitkomst is dat Biden en Harris ontslag nemen – ik zie de kans hierop als nul, en lezers kunnen hun eigen oordeel vellen over waarom.

Uitkomst twee is waar staten die hun verkiezingsstemmen hebben verteld aan SCOTUS (onze illustere rechters van het Amerikaanse Hooggerechtshof) presenteren. Wat gebeurt er dan?

Er zijn vier scenario’s. In scenario één verklaart SCOTUS de verkiezingen van 2020 ongeldig en stelt voor dat het Congres opnieuw bijeenkomt en de verkiezingsstemmen hertellen – Biden en Harris worden dan vervangen. In scenario twee verklaart SCOTUS de verkiezingen van 2020 ongeldig, maar zegt dat de president en vice-president in functie blijven met beperkte nader te specificeren bevoegdheden (bijv. ingetrokken, en de vice-president is niet de presidentiële opvolger). In scenario drie verklaart SCOTUS de verkiezingen van 2020 ongeldig, maar blijft de regering-Biden in functie (geen verlies van bevoegdheden of autoriteiten). In scenario vier omzeilt SCOTUS het verzoek van de staten volledig en doet niets.

Als scenario vier zich afspeelt en SCOTUS omzeilt en hun verantwoordelijkheden ontwijkt om de grondwettelijkheid van onze verkiezingssystemen en -processen te onderzoeken, dan komt uitkomst drie binnen. Een uitkomst drie besluit heeft de verantwoordelijkheid om te landen op “rechten van staten” zoals te vinden in de Amerikaanse grondwet .

Als dit gebeurt, hebben staten een reeks opties. Ze kunnen hun verkiezingsstemmen opnieuw toewijzen op basis van de nieuwe auditresultaten en degenen die in hun respectieve staten onwettig werden gekozen in 2020 vervangen, inclusief gouverneurs, staatswetgevers en andere staatsfunctionarissen, evenals congresleden op federaal niveau (leden van de Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en Amerikaanse Senaat). En er kan onmiddellijk een statenconventie worden gehouden om te beslissen over het presidentschap en het vice-presidentschap.

Als het besluit is om deze top twee posities te vervangen, zou dat ongekend zijn in de Amerikaanse geschiedenis.

Het komt erop neer dat we hier nog niet eerder zijn geweest en ja, er blijven veel onduidelijke constitutionele kwesties in het spel. Als nieuwe audits frauduleuze verkiezingsresultaten in andere staten aan het licht brengen, hebben wij, de mensen, via de wetgevers van onze staten, sombere en serieuze verplichtingen te overwegen, zo niet voor ons dan voor toekomstige generaties Amerikaanse burgers.

Ongeacht de uitkomsten, hebben de mensen in de Verenigde Staten een aantal zeer serieuze interne beslissingen te verwerken. Kiezen we voor een monopolistische, door de staat gecontroleerde oligarchie, waar de weinigen de velen beheersen, of kiezen we ervoor om een   concurrerend systeem van vrij ondernemerschap te blijven onder een republieke regeringsvorm, waar de velen de weinigen beheersen?

Ik laat u hierbij omdat ik denk dat de lezers weten waar ik sta met betrekking tot de toekomst van onze republiek. Ik ben er echter ook van overtuigd dat de Verenigde Staten van Amerika onze schepper uit het oog zijn verloren en dat we nu voor de meest waarheidsgetrouwe van alle tests staan.

Ik heb het gevoel dat we niet langer een rechtvaardige regering hebben die regeert uit vrees voor God. In feite is God uit de baarmoeder gerukt die Moeder Amerika is. In de afgelopen decennia heeft Amerika de wet van God uit het raam gegooid. De staat, de academische wereld en een selecte groep rijke oligarchen hebben een systematische, opzettelijke poging gedaan om Gods wet opzij te zetten, zodat het niet de rechtsstaat in Amerika is.

Als dit waar is en de vroomheid die wordt weerspiegeld door velen in onze religieuze leidersrangen, gemeenten in slaap houden in hun kerkbanken , zullen we ons land zoals we het kennen, voor altijd verliezen. Zoals een van de grondleggers, John Adams,  in 1798 verklaarde , is onze grondwet ontworpen “voor een moreel en religieus volk”.

Als de essentie van vrijheid een beperkte regering is, dan zullen de positieve acties en betrokkenheid van haar vrije burgers onze zaak voor vrijheid voor altijd ondersteunen.

Doe daarom mee, burger. Uw acties op lokaal niveau kunnen en zullen een nationale impact hebben. Moge God de Verenigde Staten van Amerika zegenen en beschermen!

Generaal Flynn