www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Zo af en toe sijpelen er woorden door in de reguliere media zoals Build Back Better, the Great Reset, agenda 2030. Eigenlijk wordt daarin nooit echt beschreven wat de Verenigde Naties, het World Economic Forum, de globalisten en politici hier nu precies mee bedoelen. Soms vragen Kamerleden om uitleg, maar die komt eigenlijk nooit. Dat is niet zonder reden. Want de plannen klinken misschien op het eerste gezicht mooi, de uitwerking er van op onze samenleving is vreselijk en als iedereen daadwerkelijk wist wat deze mensen met ons van plan zijn, dan zou iedereen opstaan, zich verenigen en protesteren. Wat is het plan:

De Verenigde Naties hebben een aantal jaren geleden de Agenda 2030 opgesteld waarin ze 17 doelen hebben geformuleerd onder de noemer Sustainable Development Goals. Sigrid Kaag vertelde onlangs dat zij was aangesteld om deze doelen in Nederland te gaan realiseren. Nu klinkt dat mooi, maar wat houdt dat nu precies in. Als je op de website van Verenigde Naties gaat kijken dan zie je dat ze zich willen gaan richten op een duurzame wereld in balans met de natuur, waar geen honger meer is, gelijkheid, levenslang onderwijs. Wie wil dat nu niet?

Ik heb altijd geleerd dat als iets te mooi klinkt om waar te zijn er waarschijnlijk ook wel een addertje onder het gras zit. Dus laten we nu eens inzoomen op wat dit werkelijk voor ons gaat betekenen.

De Verenigde Naties is een intergouvernementele organisatie. Alle landen van de wereld zijn lid en doneren belastinggeld van de burgers aan de VN. De 17 doelen die behaald moeten worden druppelen hiërarchisch naar beneden van de VN, naar de federale overheden, naar de lokale overheden. Als je een ontwikkeling in je stad of dorp ziet waarin de term duurzaamheid, smart technologie of slimme steden in voorkomt dan is het de uitvoering van één van de 17 doelen.

VN agenda 2030 is een globaal plan dat is ontworpen door de heersende klasse om gecentraliseerde controle te krijgen over de grondstoffen en de bevolking van de aarde onder een wereldregering. Het plan bestaat al tientallen jaren en wordt sinds 2020 in een razend hoog tempo uitgevoerd.

Het doel van VN agenda 2030 is de wereldwijde samenleving om te vormen tot een technocratie onder het mom van duurzame, groene ontwikkeling tegen 2030. Het eindresultaat zal een hightech-slavensysteem zijn dat onmogelijk te ontvluchten is. De huidige wereldpandemie speelt een belangrijke rol om deze agenda erdoor te krijgen.

Wat is nu een technocratie? In het tijdschrift The Technocrats Magazine omschrijven technocraten zelf het als volgt: Een technocratie is een bestuurssysteem waarbij de wetenschap dicteert hoe de samenleving is georganiseerd. De focus ligt op grondstoffenbeheer en populatiebeheer op wereldschaal. De entiteiten die zo’n systeem beheren zijn technocraten: wetenschappers, de heersende klasse en artificiële intelligentie.

In een technocratie worden alle grondstoffen van de planeet geregistreerd en beheerd door een controlerooster. Grondstoffen omvatten voedsel, water, land, bouw, dieren en mensen.Producten en levende wezens kunnen worden gevolgd met microchips met geolocatie, RFID-sensoren en 5G. Met slimme meters kan het verbruik van vloeistoffen, gas en elektriciteit worden geteld.

De smart grid weet precies wat, wanneer, waar en hoeveel je verbruikt. De toegang tot bronnen kan op afstand worden afgesloten. Ondertussen maken regeringen het moeilijker om zelfvoorzienend te leven. Bedenk dat de monopolisering van grondstoffen al lang een realiteit is. Je leven gaat afhangen van de beslissingen van de wereldoverheid die het slimme netwerk beheert. Uit China kennen we het social credit system waarbij mensen uitgesloten worden als ze zich niet conformeren aan de regels of zich negatief uitspreken over de overheid. Het is de bedoeling om ditzelfde model wereldwijd uit te gaan rollen. In mijn oren klinkt dat al een stuk minder aantrekkelijk dan hoe ze het plan nu aan ons verkopen.

Wordt vervolgd……