www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De Coronapandemie geeft regeringen veel mogelijkheden om in hoog tempo wetten aan te nemen, die op het oog genomen worden om de ziekte te bestrijden. Er wordt gesproken over tijdelijk, maar als ze de lijn van de invoering van deze agenda volgen, dan is het niet tijdelijk. Dan worden onze vrijheden stap voor stap van ons afgenomen en krijgen we die ook nooit weer terug.

Stap 1 om tot de implementatie van dit systeem te komen is het vernietigen van de economie. The World Economic Forum van Klaus Schwab spreekt in dat verband van The Great Reset en Build Back Better. Begrippen die we ook uit de mond van minister president Mark Rutte horen. Maar wat bedoelen ze dan precies.

De technocraten willen een volledig digitaal geldsysteem, gekoppeld aan identiteit en gezondheidsgegevens via blockchain.

De beste manier om dat te bereiken volgens hun is: het oude systeem volledig vernietigen en het nieuwe systeem introduceren. De middenklasse moet vernietigd worden. We weten inmiddels dat de lockdowns enorme klappen heeft uitgedeeld aan de middenklasse, kleine zelfstandigen, het MKB.

Een ander belangrijk speerpunt voor deze globalisten is transhumanisme. Daarvoor moeten ze ons DNA aanpassen. En laat dat nu net gebeuren met de nieuwe mRNA-vaccins. Het wordt op de markt gebracht als het vaccin dat je moet gaan beschermen tegen corona, in werkelijkheid verandert het je DNA. Op de site van Moderna kun je ook lezen dat ze het niet hebben over een vaccin maar over een operating system. Wetenschappers die het vaccin onderzocht hebben en niet financieel gebonden zijn aan het product hebben grote zorgen over het vaccin. Zij vermoeden dan het mRNA in de vaccins het DNA van mensen zo zal aantasten dat binnen twee tot drie jaar de meesten zullen zijn overleden, omdat een simpel verkoudheidje dan al niet meer door het eigen lichaam bestreden kan worden.

Een ander stokpaardje is High-tech toezicht. Dan moet je denken aan cameratoezicht altijd en overal. Camera’s met gezichtsherkenning, voor aanwezigheidsregistratie, temperatuurmeters, contact-tracing, digitale toegangscontrole, slimme meters, nummerplaatherkenning. Door de invoer van 5G is dit allemaal mogelijk geworden en is het ook niet uit te sluiten dat je in de toekomst niet alleen buiten, maar ook in je eigen huis volop gemonitord wordt.

De invoering van een globale totalitaire politiestaat. De tijd dat de politie je beste vriend is, is na de invoering van dit systeem verleden tijd. De wereldleiders hebben al wel ingeschat dat de uitrol van deze agenda’s op verzet gaan botsen waardoor een strengere, gewelddadigere politiemacht nodig is. Helaas zien we daar de laatste tijd steeds vaker bevestiging van.

Grondrechten vernietigen.Tijdens deze coronacrisis heeft de regering diverse grondwetswijzigingen doorgevoerd die fundamentele vrijheden en basisrechten met de voeten treden. Rutte spreekt vaak over het nieuwe normaal. Dat heeft niets met de coronacrisis te maken maar alles met de maatschappij die ze nu in de steigers aan het zetten zijn.

Wordt vervolgd……

Klaus Schwab met Mark Rutte