www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Ik kan me voorstellen dat de schrik je om het hart slaat als je in de vorige drie artikelen gelezen hebt wat de New World Order voor ons in petto heeft. Is het dan een verloren zaak of kunnen we het tij nog keren? Ik denk dat we op een kruispunt in de tijd staan. Gelukkig weet ik dat er achter de schermen een enorme beweging gaande is om de tijdlijn van de New World Order te stoppen. Die tijdlijn noemen we Het grote ontwaken en die wordt ondersteund door de Alliantie.

De Alliantie bestaand uit ruim 200 generaals, het leger van 17 verschillende landen en de wereldleiders Vladimir Putin uit Rusland, Donald Trump van USA, Narendra Modi uit India en Xi Jinping van de People’s Republic of China, niet te verwarren met de communistische partij. Zij zijn bezig om de New World Order omver te werpen. Maar dat is niet eenvoudig. Want de Deep State is een zeer gevaarlijke tegenstander, diep verankerd in elk land van de wereld en binnengedrongen in het veld van politiek, de rechterlijke macht en de media. Zij zullen geen enkel middel schuwen om hun doel te bereiken.

Om een groep die feitelijk al honderden jaren onze planeet bestuurd uit te roeien, moet je zorgvuldig te werk gaan. Daarom vinden er op dit moment vele operaties buiten het zich van het grote publiek plaats. Naast dat The New World Order het hele financiële systeem bezit in de wereld, is één van hun grootste bronnen van inkomsten de handel in kinderen. Ze worden verhandeld als sexslaaf of gedood voor hun bloed en organen. Jaarlijks verdwijnen wereldwijd bijna 8 miljoen kinderen. Ze zijn er achter gekomen dat die kinderen letterlijk van de aarde verdwenen, want na hun kidnapping worden ze ondergebracht in DUMBS.

DUMB

Dat zijn Deep Underground Military Bases.  Dat zijn ondergrondse ‘steden’ die met elkaar verbonden zijn door tunnels. Die DUMBS liggen op 3, op 5 of op 10 kilometer diepte in de aarde. Wereldwijd zijn er 10.000 van deze DUMBS. En de militairen zijn al sinds 2017 bezig om deze dumbs op te sporen, de kinderen te bevrijden en deze tunnels te vernietigen. Dat gebeurt door ze op te blazen, dan lijkt het op de kaart of er een aardbeving plaatsvindt, maar omdat je kunt zien dat het gaat om 1 schok zonder naschokken en steeds op 10 kilometer diepte, weten we dat het gaat om het opblazen van de tunnels. Je kunt dit ook volgen op de site: https://earthquake.usgs.gov/

Waarom is dit nu zo belangrijk? Omdat dit de voornaamste bron van inkomsten is voor The New World Order. Door dit systeem te vernietigen droogt een hele belangrijke geldbron op.

Gaat dat kinderen uit de tunnels altijd goed? Helaas niet. Vrij onlangs zijn bij een bevrijdingsoperatie ruim 200 militairen en de kinderen om gekomen omdat de vijand op het laatste moment besloot de tunnel op te blazen. Helaas zijn dit dingen die ook in ons land voorkomen. En hoewel dit als een ver van ons bedshow klinkt, is dat helaas niet waar. Nederland zit ook tot over zijn oren in dit systeem. Er zijn zeven afleveringen waarin Gene Decode, een autoriteit op dit gebied, het tunnelsysteem in Nederland bespreekt. Die afleveringen kun je terugvinden op het youtubekanaal van Blessed2Teach.

Wordt vervolgd…..