www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

The Alliance binden de strijd ook met de Deep State aan door geavanceerde technologieën die gebruikt worden in geheime ruimteprogramma’s vrij te geven en om uiteindelijk de waarheid te onthullen over buitenaards leven.

Zo heeft president Donald Trump geavanceerde ruimtevaarttechnologieën vrijgegeven door de oprichting van de Amerikaanse Space Force. Vladimir Poetin  heeft toegestaan dat veel baanbrekende technologieën werden vrijgegeven. Hij heeft daarmee de plannen van de New World Order om een nieuwe wereldoorlog uit te lokken grondig gefrustreerd. China’s Xi Jinping, heeft de strijd aangebonden met de voortdurende invloed van zijn voorganger, Jiang Zemin, die nog steeds de controle heeft over veel geavanceerde technologieprojecten die worden gebruikt om de Chinese bevolking te onderdrukken.

Narendra Modi, ten slotte, heeft zich onvermoeibaar ingezet om de antizwaartekrachttechnologieën die in het oude Indiase ruimtevaartprogramma werden gebruikt, in de openbaarheid te brengen.

Daarnaast is ook de Alliantie bezig om een nieuw geldsysteem op te zetten, dat onafhankelijk van de centrale banken opereert. Dit nieuwe systeem heet QFS ofwel het Quantum Financial System. Ook weet ik dat er straks allerlei nieuwe technieken op de markt zullen komen. Er zijn al jaren zeer   vernuftige medische technieken om de meeste ziekten in de wereld te genezen, maar die worden niet vrijgegeven door de Deep State omdat ze meer kunnen verdienen aan medicatie. Op het gebied van energievoorziening heeft Nikola Tesla al decennialang iets ontwikkeld waardoor iedereen straks gebruik kan maken van Free Energy. Maar ook dat is een techniek die niet vrijgegeven wordt door The New World Order omdat ze meer geld verdienen aan de verkoop van fossiele brandstoffen. 

Waarom horen we hier dan niets over op de radio, de tv of lezen we er niets over in de krant? Dat is vrij eenvoudig te verklaren. Alle mediabedrijven zijn in handen van The New World Order. Zij bepalen wat er wel en wat er niet in de pers komt. Journalisten krijgen eigenlijk niet meer de gelegenheid om zelf onderzoek te doen. Ze krijgen kant en klare scripts aangeleverd. Er gaat op dit moment een filmpje rond op het internet waarin je kunt zien dat presentatoren van diverse tv-zenders precies hetzelfde deuntje opdreunen.

Toch kun je heel veel informatie vinden. Naast Wikileaks waarin al heel veel geheime zaken naar de wereld gelekt zijn, heeft er ook een enorme declassification plaatsgevonden. De alliantie heeft ongelooflijk veel documenten aan het publiek prijsgegeven zodat wij allemaal konden vernemen wat the new world order van plan is, maar ook om te laten zien wat ze in het verleden allemaal al gedaan hebben. Als er 1 ding is waar deze mensen niet van houden dan is het wel om in het licht te staan. Of om geconfronteerd te worden met hun daden. Laat je dat er niet van weerhouden om je eigen onderzoek te gaan doen.

Wordt vervolgd…..