www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De strijd tussen goed en kwaad, de new world order tegen de alliantie gaat op dit moment redelijk gelijk op, het is een boeiend schaakspel waarbij je goed kunt zien hoe de ene partij een schaakstuk verzet en hoe de tegenpartij daar op reageert. Wanneer gaat dit eindigen? Dat is de vraag waar iedereen graag antwoord op wil. Dat is niet te zeggen. Wat ik weet op dit moment is dat the New World Order zoveel financiële klappen heeft gekregen dat ze het financieel waarschijnlijk niet lang meer vol gaan houden. De Rockefellers en Rothschilds zijn al failliet. De Europese Unie is failliet. En ook ons land, dat geregistreerd stond als bv in Washington DC is ontbonden en failliet verklaard.

Daarnaast zie je gelukkig dat steeds meer mensen wakker worden, dat wordt the great awakening genoemd. Mensen gaan zich verenigen en kritische vragen stellen. Dat is ook nodig, want we kunnen er niet op vertrouwen dat de Alliantie al het werk voor ons gaat doen. Wij zullen zelf ook aan moeten geven dat genoeg genoeg is. Gelukkig is er ook een nog een ander lichtpuntje. Advocaat Reiner Fuellmich, één van de machtigste advocaten van Europa bereidt de grootste groepszaak uit de geschiedenis voor, ook wel bekend als Neurenberg 2. Hij wil daar de World Health Organisation voor de rechter slepen wegen misdaden tegen de menselijkheid. Hij heeft aangegeven dat hij licht ziet aan het eind van de tunnel omdat ze al vele rechtszaken gewonnen hebben en nog veel meer gaan winnen.

Hij merkt dat de Deep State in hun haast om hun plannen uit te rollen fouten beginnen te maken. Hij heeft inmiddels meer dan 100 wetenschappers en experts gesproken en geeft aan dat de de corona-aanpak de ergste misdaden tegen de menselijkheid zijn die ooit zijn gepleegd.” Ook hij geeft aan dat de New World Order geen zee te hoog gaat om hun doel te bereiken. Ze willen de volledige controle over de mensen en daarvoor kopen ze  artsen, ziekenhuismedewerkers en politici om. Mensen die niet meewerken, worden bedreigd. Ze gebruiken allerlei psychologische technieken om mensen te manipuleren. Fuellmich sprak ook met een andere klokkenluider, die uitlegde waarom Europa het belangrijkste strijdtoneel is van deze oorlog. Europa is volledig bankroet. De pensioenfondsen zijn helemaal leeggeroofd. Daarom willen ze Europa onder controle brengen voordat mensen erachter komen wat er aan de hand is. Zijn advies? Verspreid de waarheid en de feiten zoveel mogelijk.

Dit is het laatste artikel in de serie De hervorming van ons leven.

Reiner Fuellmich