www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

In mijn documentaire ‘Het schaakspel tussen goed en kwaad’ spreek ik over twee tijdlijnen. Eigenlijk kun je stellen dat op dit moment er geen onderwerp is of zowel ‘goed’ als ‘kwaad’ heeft zijn eigen tijdlijn en doelen omtrent het onderwerp. Vandaag kijken we naar Covid.

Kijken we naar de tijdlijn van de globalisten  dan wordt met Covid bedoeld de ziekte. Als een politicus, zanger, acteur, directeur van een grote organisatie in de krant wordt gemeld als ‘in aanraking geweest met iemand met covid’, in quarantaine of positief getest/negatief getest dan duiden zij op de ziekte. Zij wenden dit aan om aan te geven dat niemand ontsnapt aan deze ‘dodelijke’ ziekte. Je zult ook zien dat ze de nadruk zullen leggen op het feit of iemand wel of niet gevaccineerd is en hoeveel vaccinaties iemand al ontvangen heeft.

Kijken we naar de tijdlijn van de alliantie dan worden dezelfde begrippen gebruikt, maar die hebben een hele andere betekenis. Ze gebruiken als het ware codetaal. Je gaat berichten aangaande politici, muzikanten, acteurs, directeurs of de rijken der aarde daardoor heel anders lezen.

Zelf gekozen voor quarantaine betekent huisarrest of onder toezicht van de politie. Soms mogen ze zich weer in het openbare leven begeven, ze zijn dan wel voorzien van elektronisch toezicht middels een enkelband.

In quarantaine of blootgesteld geweest aan Covid: iemand is gearresteerd en wordt verhoord.

Positief getest op covid bekent dat iemand zijn misdaden bekend heeft en buiten het oog van het publiek berecht en geëxecuteerd of gevangen gezet zal worden. Meestal betekent dit dat degene een deal gemaakt heeft en met behoud van zijn reputatie en voor het oog van het publiek gaat overlijden aan een ziekte/hartaanval/ongeluk of ‘zelfmoord’ pleegt.

Negatief getest op covid betekent dat ze hun misdaden ontkennen en niet bereid zijn om een deal te sluiten. Dat betekent dat deze mensen in het openbaar veroordeeld zullen worden als de massa-arrestaties over de hele wereld hebben plaatsgevonden. Mochten ze schuldig worden bevonden aan hun misdaden dan zal hun reputatie ook vernietigd worden en zal iedereen zien wie ze werkelijk waren en welke misdaden ze begaan hebben.