www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Veel mensen vragen zich af, wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal op dit moment in de situatie rondom Rusland en de Oekraïne?

In de tijdlijn van The Great Reset proberen de globalisten een wereldoorlog uit te lokken omdat dat op dit moment nog hun enige uitweg is. Ze weten zelf ook wel dat hun coronaverhaal als een kaartenhuis in elkaar aan het storten is en dat de wereld dankzij de truckerskonvooien overal ter wereld zich steeds bewuster wordt van wat Klaus Schwab en het World Economic Forum voor plannen heeft met de wereldbevolking.

De Oekraïne is nog in handen van de deepstate/cabal en daar is op dit moment dus een grote schoonmaakoperatie aan de gang, net als een aantal weken geleden in Kazachstan. Op dit moment worden daar de DUMBS opgeruimd en de mensen die jarenlang geld hebben verdiend aan de handel in kinderen, seksslaven, organen en adrenochrome worden gearresteerd. Update 11 uur: Oekraïne is volledig lamgelegd, alle luchtverdedigingseenheden vernietigd. Cruciale Airstrips zijn vernietigd, marine is volledig uitgeschakeld. Gevechtsvliegtuigen allemaal uitgebombardeerd, grondtroepen vertrekken of geven zich over.

De reden waarom Joe Biden zo bovenop de situatie zit, is omdat hij en zijn familie, de Clintons en de Obama’s enorme financiële belangen in de Oekraïne hebben. Hij is eigenlijk ook niet voor de VS aan het werk, maar voor zichzelf als hij zegt de Oekraïne te gaan helpen bij de verdediging van zijn landsgrenzen.

Wat overigens ook een leuk verhaal is, want de secretaris-generaal Ban Ki Moon van de Verenigde Naties heeft in 2014 al aangegeven dat de Oekraïne in 1991 nooit een registratie van grenzen heeft aangevraagd, dus officieel bestaat het land niet eens.  Tijdens de speech die President Poetin gaf op de avond van de erkenning van de Donbass republieken zag je dat er in de rechterbovenhoek stond Vladimir Poetin, president van Oekraïne.

President Poetin hield vanochtend (24 februari) vroeg al een toespraak waarin hij aangaf een speciale militaire operatie te gaan doen in de Donbassrepublieken om de bevolking daar te beschermen. Hij deed een directe oproep aan de strijdkrachten van Oekraïne waarin hij onder andere zei: jullie hebben een eed van trouw afgelegd aan het Oekraïense volk niet aan de volksvijandige junta die jullie land leegrooft en jullie land bespot. Poetin drong er bij de Oekraïense strijdkrachten op aan om onmiddellijk de wapens neer te leggen en naar huis te gaan. Poetin garandeerde dat alle militairen van het Oekraïense leger die de wapens neerleggen ongehinderd de gevechtszone kunnen verlaten. Poetin waarschuwde in zijn speech dat elke buitenlandse poging om zich met het Russische optreden te bemoeien zal leiden tot gevolgen die zij nog nooit hebben gezien 

Als reactie op Poetins speech heeft de Oekraïense president Vladimir Zelensky de staat van beleg afgekondigd. Zelensky zit daar voor het oog van de wereld als president, maar feitelijk is hij president van een land dat niet bestaat. Hij claimt dat de militaire infrastructuur van zijn land het slachtoffer is geworden van aanvallen van Rusland. Volgens Zelensky treffen de Verenigde Staten voorbereidingen om militaire bijstand naar Kiev te sturen. De Oekraïense Minister van Buitenlandse Zaken, Dmitry Kuleba, heeft op Twitter een oproep gedaan voor wereldwijde steun om “Poetin te stoppen”. 

De Europese Unie grijpt dit weer aan om sancties op te leggen en vergadert vanavond om 20 uur. Die sancties zullen vooral​ EU-burgers gaan raken in hun portemonnee, want brandstofprijzen en prijzen voor gas zullen de pan uit gaan rijzen. Maar dat is ook net hun bedoeling. Er moeten zoveel mogelijk mensen in de schulden komen. Schwabs slogan is niet voor niets: you will own nothing and will be happy. 

De Britse premier Boris Johnson grijpt deze ‘oorlog’ ook aan om ferme taal te spreken. Hij wil vanochtend de Britse bevolking toespreken en contact zoeken met de leiders van de G7. Daarnaast roept hij de NAVO op om zo snel mogelijk samen te komen om deze dreiging te bespreken. Dit leidt de Britten weer mooi af van het Partygate schandaal, waardoor Johnson waarschijnlijk gedwongen zou zijn om af te treden.

In de tijdlijn van de Great Awakening wordt altijd gezegd dat er een scare event nodig is om wereldwijd martial law in te kunnen voeren. Een periode waarin alle regeringen ter wereld af moeten treden en de militairen de regie in handen nemen tot de rust is weergekeerd. Het zou mij niet verbazen als dit Rusland/Oekraïne verhaal gebruikt gaat worden als scare event.

Nieuwszender Aquila meldde vanochtend vroeg dat Chinese oorlogsschepen de territoriale wateren van Taiwan zijn binnengevaren. Ook dat ‘strijdtoneel’ is altijd aangekondigd in de tijdlijn van de Great Awakening. Als je vanuit angst naar dit verhaal kijkt, dan denk je waarschijnlijk, zie je wel de tijdlijn van the Great Reset is aan de winnende hand. Die landen verliezen hun soevereiniteit verliezen en vallen straks onder een wereldregering. Maar vergeet niet dat de alliantie (de tijdlijn van de Great Awakening) ook een enorme herverdeling van regio’s aangekondigd heeft.

Sommige mensen vinden dat een eng idee, maar de intentie er achter is niet verkeerd. Deze wereldleiders willen dat de macht weer terug komt bij het volk en niet bij zelfbenoemde regeringsleiders die achter de schermen worden aangestuurd door clubs als het World Economic Forum, De Bilderberg groep of de Rothschild en Rockefeller families, die enkel opereren vanuit hun eigen belangen.

Het is niet voor niets dat zowel Putin als Xi al hebben aangegeven dat zij voor het leven gekozen zijn. Putin zal straks Rusland en het grootste deel van Europa onder zijn hoede nemen. Xi het grootste deel van Azië. En Trump neemt de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw Zeeland onder zijn hoede. Maar allemaal met de bedoeling om de mensen de zeggenschap over zijn of haar eigen leven terug te geven.