www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Geen letter van het alfabet is zo veel besproken als de zeventiende letter van het alfabet. Vooral de media in de Verenigde Staten gaan er helemaal op los. Iedereen die zegt interesse te hebben in Q wordt weggezet als Q-anon, rechts-extremistisch en staatsgevaarlijk. Even wat feiten op een rij:

Q is de grootste militaire operatie in de mensheid. Middels aanwijzingen, Q-drops, die te vinden zijn op het platform https://qalerts.app/  bereidde Q de mensheid voor op wat er komen gaat.

De naam Q-anon is door de media bedacht. Dat komt omdat ze geen grip krijgen op de mensen die deze militaire beweging volgen. Digitale soldaten, decoders zijn inderdaad meestal anoniem. Via Telegramkanalen proberen mensen samen de cryptische boodschappen en nummers op te lossen. Dat is ook waar Q op aandringt: ga leren voor jezelf te denken. Door je hier in te verdiepen kom je in contact met Gematria, het bestaan van meerdere kalenders en het decoderen van letters en getallen.

Deze beweging zorgt er voor dat mensen het aangereikte nieuws niet zo maar slikken, maar hun onderzoek gaan doen. Inmiddels zijn wereldwijd miljoenen mensen ‘wakker’ geworden en zijn hun eigen onderzoek gaan doen naar de wereld om hen heen.

 Aanwijzing voor aanwijzing zorgde er voor dat we inzicht kregen in het echte functioneren van onze overheden, de invloed van grote bedrijven, big pharma, politici, rechters, de mainstream media, social media platforms, het functioneren van (centrale) banken, de beurzen, de film- en muziekindustrie.

Future proves past is een bekende uitspraak van de zeventiende letter van het alfabet. Het gaf ons een “achteruitkijkspiegel” om wakker te worden en te zien dat niets is wat het lijkt. Het nieuws van vandaag wijst vaak op eerdere Q-drops.

De aanwijzingen leerden ons waar we moesten graven, maar liet ons daarna aan ons lot over. Soms kwamen er aanwijzingen dat we op de verkeerde plek aan het graven waren of iets belangrijks over het hoofd hadden gezien. Het volgen van de aanwijzingen heeft er voor gezorgd dat volgers niets meer voor zoete koek slikken en hun eigen onderzoek gaan doen zodat ze weten wat voor vlees ze in de kuip hebben.