www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Philippe van Welbergen, een arts uit Groot-Brittannië, heeft bloed afgenomen bij patiënten die na het coronavaccin last kregen van bijwerkingen. Hij maakte bloeduitstrijkjes en legde die onder een gewone microscoop.

Het blijkt dat de bloedcellen van ongevaccineerden mooi rond en gelijkmatig verspreid zijn, terwijl de bloedcellen van de gevaccineerde er verfrommeld uitzien en samenklonteren. Het lijkt alsof het bloed is vergiftigd. In het bloed van gevaccineerden zie je ook ‘goudkleurige buizen’. Diezelfde structuren zijn waargenomen door de Spaanse onderzoekers die ontdekten dat de vaccins van Pfizer en AstraZeneca grafeenoxide bevatten.

We weten inmiddels dat de coronavaccins, met name die van Pfizer en Moderna, bloedstolsels veroorzaken die kunnen leiden tot beroertes, hartaanvallen en myocarditis, maar ook het Guillain-Barré-syndroom.

Karen Kingston, een voormalig medewerker van Pfizer, heeft bevestigd dat er grafeenoxide in de coronaprik zit. “Het is extreem moeilijk om deze informatie te vinden,” zei ze in de Stew Peters Show.

Proefkonijnen

Op de vraag van Stew Peters of er grafeenoxide in de coronavaccins zit, antwoordde ze onomwonden: “100 procent, het is onweerlegbaar.” Kingston vermoedt dat dit ingrediënt niet genoemd wordt in de patenten van de vaccins omdat het giftig is voor mensen en ook omdat het je letterlijk kan aansluiten op het internet. “Ze kijken hoeveel ze in mensen kunnen spuiten voordat ze sterven. Wij zijn de proefkonijnen.”

Als 5G geactiveerd wordt, kan en zal er schade en sterfte optreden. De ex-Pfizer-medewerker legde uit dat grafeen elektriciteit kan geleiden. Als grafeen een positieve lading heeft, vernietigt het alles waar het mee in contact komt. Op dit moment zijn de deeltjes neutraal geladen. Als ze worden geactiveerd door middel van een elektromagnetisch veld, kan er schade en sterfte optreden. Dat hangt af van de hoeveelheid nanodeeltjes die in het lichaam zitten en waar ze zich precies bevinden, aldus Kingston.