www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Tijdens de coronapandemie hadden de regeringen maar één taak: zoveel mogelijk mensen laten vaccineren. Ons werd verteld dat een vaccin onze enige kans was om dit te overleven. Dat de ziekenhuizen overstroomd werden met covidpatiënten door mensen die niet gevaccineerd waren.

Is dat wel zo?

Als je kijkt naar de cijfers die uit Israël komen dan kun je zien dat dit niet waar is. Sterker nog Israël kent een enorme toename van coronapatiënten, juist omdat er zoveel mensen gevaccineerd zijn. Israël is het meest gevaccineerde land ter wereld, iedereen kreeg daar het vaccin van Pfizer. In het begin was het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames bijna nul. Daarop verklaarde Israël de overwinning op Covid. Maar alles is veranderd. Israël heeft nu meer Covid-besmettingen per hoofd van de bevolking dan enig ander land ter wereld. Elke dag wordt 0,2% van de bevolking ‘besmet met Covid’. Ziekenhuizen stromen over en het aantal sterfgevallen stijgt snel.

Wat ook veel mensen zich niet realiseren is dat wanneer iemand zijn/haar vaccin gehad heeft dat je de eerste veertien dagen nog niet geteld wordt als gevaccineerd. Dus iedereen die een vaccin gehaald heeft en binnen veertien dagen overlijdt, wordt geteld als een ongevaccineerde coronapatiënt. Dat geldt dus ook voor mensen die vrij snel na de prik overlijden aan de bijwerkingen.

Het wordt inmiddels pijnlijk duidelijk dat gevaccineerde mensen een veel zwaardere virale belasting met zich meedragen en daardoor veel vatbaarder zijn voor ernstige ziekten dan mensen met een ‘natuurlijk immuniteit’.  In het Verenigd Koninkrijk waren de meeste mensen die vorige maand stierven aan Covid gevaccineerd. En het sterftecijfer aan Covid in het VK ligt nu aanzienlijk hoger dan een jaar geleden, toen er nog geen vaccin was. Naast dit alles meldt het VAERS-vaccinrapportagesysteem dat het vaccin een enorme toename van het aantal sterfgevallen en  ernstige verwondingen veroorzaakt.