www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Corona of Covid19, dat is de vraag. Veel mensen hebben geen idee dat de benaming die de regeringsleiders aan het huidige virus geven, feitelijk een wereld van verschil betekent. Coronavirussen zijn niet nieuw, die bestaan al sinds de jaren zestig. Elk jaar kennen we een griep- en verkoudheidsseizoen. Terwijl mensen nu het idee krijgen dat enkel het coronavirus nog heerst, is dat helemaal niet zo. Er gaan ook nog steeds verkoudheidsvirussen en griepvirussen rond.

Daar is ook een ritme in te herkennen. Aan het eind van de zomer en aan het begin van de herfst heerst overwegend het RS-virus. Dat is een naar verkoudheidsvirus, waar de meeste volwassenen goed tegen bestand zijn, maar die voor baby’s en peuters wel levensbedreigend kan zijn. Daarna overheerst een aantal maanden het influenzavirus ofwel het griepvirus. Ook hier kun je flink ziek van worden, als je onderliggende fysieke klachten hebt of erg oud bent, kan het dodelijk zijn. Aan het eind van de winter en aan het begin van het voorjaar komen de coronavirussen in beeld. Dit lijkt op een stevige verkoudheid, maar gaat vaak gepaard met luchtwegklachten.

Wat maakt dit Sars-Cov2 virus dan anders? Ten eerste is het niet een natuurlijk virus. Het is gepatenteerd ofwel gemaakt in een laboratorium. Het patentnummer is US-patent 10130701. Feitelijk is het een biowapen en het is ontwikkeld in de laboratoria van Wuhan. Dit is gebeurd op verzoek van onder andere de Amerikaan dr Fauci. (de Amerikaanse Jaap van Dissel, hij schrijft Amerikanen op dit moment het te volgen beleid voor).

Tijdens de afgelopen maanden is er veel gesproken over het Coronavirus en Covid19. De media gebruikten de termen regelmatig door elkaar alsof het om één en dezelfde term gaat. Veel mensen denken dat 19 slaat op 2019, het jaar waarin er voor het eerst over covid gesproken werd.

Als je eenmaal onderzoek gaat doen, dan kom je er al snel achter dat de term covid19 een hele andere betekenis heeft, zowel de letters als de cijfers. Het is een afkorting. Covid staat voor certificate of vaccination identification of wel certificaat van vaccinatie identificatie. Globalisten werken veel met symbolen en cijfers. Wie zich daar in verdiept, leert dat cijfers eigenlijk staan voor letters in het alfabet. De cijfers 19 zijn gekoppeld aan de letters a en i wat staat voor AI (artificial intelligence, kunstmatige intelligentie).

De Covid19 vaccins zijn ook helemaal geen vaccins, het is gentherapie. Veel mensen realiseren zich kennelijk niet dat je je ook helemaal niet kunt laten vaccineren tegen een virus. Deze injectie verandert je DNA, waardoor je niet langer volledig mens bent, maar transhumaan. 

Tijdens de afgelopen maanden is er veel gesproken over het Coronavirus en Covid19. De media gebruikten de termen regelmatig door elkaar alsof het om één en dezelfde ziekte ging. Veel mensen denken dat het 19 heet omdat de ziekte voor het eerst in 2019 voorkwam. Als je eenmaal onderzoek gaat doen, dan kom je er al snel achter dat de term covid19 een hele andere betekenis heeft, zowel de letters als de cijfers. Het is een afkorting en wie bekend is met numerologie kan zelfs het hele plaatje helder krijgen. Covid staat voor certificate of vaccination identification of wel certificaat van vaccinatie identificatie. De cijfers 19 zijn gekoppeld aan de letters a en i wat staat voor AI (artificial intelligence, kunstmatige intelligentie).