www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Eigenlijk is die vraag nog niet te beantwoorden. Want de vaccins die het publiek ‘verkocht’ zijn als veilig en getest, zitten nog volop in de testfase. Feitelijk is iedere ontvanger van de prik, een testpersoon. Elk land heeft de MRNA-injecties in mogen zetten omdat het als noodvoorziening op de markt gebracht is. Hoegenaamd omdat er geen medicijnen waren tegen Sarscov2.  

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid dat er MRNA-injecties worden ingespoten in mensen en niemand weet nog wat de lange termijneffecten zijn. Bij proefdieren had het een desastreus effect. Geen enkel proefdier heeft de tests overleefd. Dat is ook de reden waarom steeds meer kinderartsen ouders op het hart drukken hun kind niet in te laten spuiten met deze ‘vaccins’. Een kind wordt niet ernstig ziek van corona en er zijn wereldwijd nu al meer kinderen overleden (of voor het leven gehandicapt geraakt) door het vaccin dan door corona.

Project Veritas komt regelmatig met onthullende reportages naar buiten. Uit één van de reportages blijkt dat gezondheidsfunctionarissen over de hele wereld bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van corona, maar dat dit verborgen moest blijven voor het grote publiek. Er zijn 298 studies die een verbetering van 64% liet zien bij het gebruik van Hydroxychloroquine door Covid-19 patiënten. Ondanks die wetenschap blokkeerden Dr Fauci en de medische elites het gebruik van deze effectieve behandelingen en werd er uitsluitend ingezet op de prikken van Pfizer, Moderna, AstraZenica en Jansen.

Nu in elk land de oversterfte toeneemt en uitvaartondernemers en artsen aan de bel gaan trekken, worden de effecten van de vaccins pas goed zichtbaar. Mensen die zich hebben laten prikken kunnen op de website: www.howbad.info of www.howbadismybatch.com zien hoe het met anderen is afgelopen die met stoffen uit dezelfde batch zijn ingespoten. Dit batchnummer is te vinden op de vaccinatiekaart.

Ondertussen verschijnen er steeds meer onderzoeken over de gevolgen van de vaccins. Van miskramen tot neurologische aandoeningen, bloedstolsels, hartfalen, onvruchtbaarheid. Mensen die zich hebben laten overhalen om het vaccin te gaan halen, kunnen het beste zo snel mogelijk beginnen om hun lichaam te ontgiften Dr. Zelenko heeft daar een speciaal ontgiftingsprotocol voor ontwikkeld. Via google zul je niet veel over hem gaan vinden, want zij censureren alles. Gebruik een andere zoekmachine.

https://www.thecompleteguidetohealth.com/over-1000-published-studies-provide-evidence-that-the-covid-19-vaccines-are-dangerous.html

2021:

17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
07-10: Pfizer klokkenluider: Directeuren hielden gebruikt geaborteerde foetuscellen verborgen
04-10: Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
27-07: ‘Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties’ (/ ‘Injecteer een ‘vaccin’ dat nuttelozen steriliseert en ouderen euthanaseert’)
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’ (/ Grote gevolgen voor borstvoeding en voortplanting)
31-03: …; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen ( / 475% meer miskramen door Pfizer vaccin, 150% meer door AstraZeneca vaccin)
13-03: ( / Wetenschappelijke onderzoeken: Manipuleren DNA (zoals met deze vaccins) kan kanker, genetische ziekten en DNA schade nageslacht veroorzaken)
08-03: ( / Stof die mensen onvruchtbaar maakt al eerder opzettelijk in vaccins gestopt)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren