www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De laatste tijd hoor je dat steeds meer mensen er voor kiezen om autonoom te worden. Waarom zou je dat doen? Het komt er kort op neer. Bij de geboorte aangifte worden er 2 geboortebewijzen gemaakt. Het origineel komt in de la en de andere is van je placenta. Dit noemen ze de strawman ofwel stroman. Als je je voor je zevende verjaardag niet bij de overheid meldt als levend mens, dan wordt je beschouwd als dood op zee. Je geboortebewijs gaat naar de beurs en wordt daar verhandeld als een soort aandeel. De overheid verdient daar enorm veel geld mee.

Regeringen zijn ook geen volksvertegenwoordigers, maar bedrijven. Nederland staat ingeschreven in de Verenigde Staten en minister president Mark Rutte staat daar genoteerd als CEO van de BV Nederland.  Je juridische identiteit is die van persoon en de bedrijven (variërend van de overheid, de belastingdienst tot je gemeente) communiceren alleen met personen. Dit kun je herkennen omdat de brieven die aan jouw persoon gericht zijn, geschreven worden in uitsluitend hoofdletters.

Als autonoom meld je de overheid eigenlijk dat je niet dood op zee bent, maar dat je nog leeft en een natuurlijk mens van vlees en bloed bent. Want bij onze geboorte hebben we onvervreemdbare rechten (niet overdraagbaar) gekregen. Deze staan boven alle andere wetten. Je haalt jezelf daarmee uit het systeem en gaat uit van gelijkheid. Je staat niet meer ‘onder de overheid’ of wie dan ook, want iedereen is gelijk aan elkaar. Een autonoom demonstreert en stemt niet.