www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Het Kremlin kwam met een bijzonder bericht: vrijdagavond zal mooi zijn voor de hele wereld. Vrijdag 11 maart belooft een bijzondere dag te worden. Het is dan precies twee jaar geleden dat de WHO de Covidpandemie aankondigde. Rusland heeft de VN-veiligheidsraad bijeen gevraagd om bewijs van bio laboratoria te presenteren.  Deze bijeenkomst zou plaatsvinden om 18 uur Moskou tijd, maar is op verzoek van de VN een uur verzet. Dat betekent dat de VN-veiligheidsraad om 11 uur vrijdagochtend bijeen komt. Het is dan 19 uur in Moskou en 17 uur in ons land.

Het ziet er naar uit dat dit een hele slechte dag voor de VS gaat worden. Rusland zal tijdens deze VN-bijeenkomst de Verenigde Staten ontmaskeren als een grove schender van het verdrag inzake het verbod op de ontwikkeling, de productie en het op voorraad hebben van biologische en toxische wapens en over de vernietiging daarvan.

Amerikaanse inlichtingen analisten waren vorige week gealarmeerd toen ze zagen dat Russische experts op het gebied van chemische en biologische wapens naar de Oekraïne vertrokken. Deze analisten wisten toen nog niet dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie militaire biowapenlaboratoria had gefinancierd in de Oekraïne. Zij dachten dat Rusland zich voorbereidde op het gebruik van chemische en/of biologische wapens. De Russische eenheden werden echter ingezet om die laboratoria te beveiligen. Ze hebben daar een schat aan documenten teruggevonden waaruit blijkt dat de Verenigde Staten het internationale verdrag over chemische en biologische wapens heeft geschonden.

Vandaag zal de VS voor het oog van de wereld ontmaskerd worden. Het is niet ondenkbaar dat covid (geen virus, maar een biowapen) helemaal niet uit Wuhan komt, maar uit één van de biolabs in de Oekraïne.