www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Steeds vaker komt er informatie naar buiten waaruit blijkt dat we ook op medisch vlak flink voor de gek gehouden zijn. Big Pharma heeft zo’n grote vinger in de pap gehad op het medisch vlak dat heel veel technieken onderdrukt zijn of verborgen gehouden zijn voor ons. Want zouden wij hier kennis van hebben, dan droogde de geldstroom voor de grote farmaceuten op en dat was natuurlijk niet de bedoeling.

Eén van die onderdrukte technieken zijn de medbeds. Afgaand op de informatie die ik op diverse sites gevonden heb, zijn er straks technieken die ons van ontzettend veel ziektes en aandoeningen kunnen genezen.

Er wordt op de sites gesproken over zowel medische bedden, afgekort medbeds en over Tesla kamers, waarbij verwezen wordt naar Nicola Tesla. Zowel medbeds als Tesla kamers zouden in staat zijn om je DNA te genezen en te herstellen en je kwalen laten verdwijnen. Dat zou gebeuren middels frequenties en vibraties.

 Er zullen 5 soorten medische bedden zijn die verschillende functies vervullen.

Hologram Medical Pods: deze kunnen draagbaar zijn en de kleinere versie van een laboratorium op wielen. Je stopt gewonde mensen in een capsule en het brengt ze in slaap zodat ze degeneratie en de verzwakking van de levenskracht kunnen stoppen.  Het is ontworpen voor basisreparatie, huidbehandeling, orgaanregeneratie en kleine soorten problemen.

Regeneratiebedden: deze bedden werken samen met medische experts om je specifieke DNA, stamcellen en cellen te isoleren om het lichaam terug te brengen naar de beste versie van jezelf.  De patiënt gaat op het bed liggen en het computersysteem maakt gebruik van je bewustzijn en lichaam om te bepalen wat de beste manier van handelen is voor verjonging en genezing.  Het kan gezonde behandelingen uitvoeren die niet-invasieve, duidelijke en snelle resultaten zullen geven. De computerarmen kunnen exacte operaties uitvoeren met behulp van lasers om het wondgebied te openen en af te dichten.  Alle ontbrekende organen en lichaamsdelen worden opnieuw opgebouwd met behulp van je eigen genensequentie en lichaamsfuncties.  Ogen, benen, armen, nieren zullen allemaal worden gegenereerd omdat het lichaam het spiergeheugen van alle delen in je menselijke zelf vasthoudt.  De gebruikte lasers zijn een 3D-metrische eenheid en plasma-energie voor herbouw of vervanging.

 Verjongingsbed: dit bed gebruikt je gencodes om je lichaam te verjongen. Het kan leeftijdsregressie doen met behulp van de biometrische gel en ongewenste herinneringen onderdrukken. Het kan wenselijk zijn om die gebieden van je leven weg te vegen die slecht waren of dingen die ervoor zorgen dat je ziek wordt.

Anti-pathogeen bed: dit bed verwijdert zware metalen, parasieten en alle andere indringers die zorgen voor een slechte gezondheid.

Tot slot is er het spirituele bed dat degenen met hun hogere zelf zal herenigen door het zilveren koord te repareren. De achterkant van de hersenen waar de hartspier wordt vastgehouden, verbind je met je hogere zelf. Dit bed kan en zal je spirituele verbinding met je bewustzijn opnieuw opbouwen.