www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

In Arizona staat alles op scherp. De uitslag van de hertelling is bekend en zal eerdaags bekend worden gemaakt. Uit Florida kwam vandaag ook een persbericht, waarin het volgende werd gemeld:

Broward County, Florida: 27 juli 2021

Florida heeft genoeg bewijs van fraude om de verkiezing van 2020 te decertificeren zonder miljoenen te verspillen aan een forensische audit. Waarom miljoenen belastinggeld verspillen aan een forensische audit als er genoeg onbetwistbaar bewijs is van verkiezingsfraude en wangedrag voor de staatswetgever van Florida om de verkiezingen van 2020 te decertificeren en opnieuw te houden?

Er was zoveel wangedrag in de verkiezingscyclus van 2020 in Florida dat de resultaten terzijde moeten worden geschoven. Het lijkt erop dat minister van Buitenlandse Zaken, Laurel Lee, het transparantiemandaat van de Sunshine Law heeft geschonden door een veiligheidsmachtiging van de FBI te verkrijgen, zodat ze kon optreden als tussenpersoon die dagelijkse briefings gaf aan de staats- en lokale wetshandhavers met betrekking tot de staatsverkiezingen in Florida. Zelfs als de wetshandhaving van Florida dingen achter gesloten deuren zou kunnen doen, is secretaris Lee geen wetshandhaver en had zij niet het recht om leiding te geven met betrekking tot verkiezingen van de FBI.

Alsof dat niet erg genoeg is, schepte secretaris Lee op in het Florida House tijdens een hoorzitting over openbare integriteit en verkiezingen, gehouden op 9 februari 2020, dat ze niet alleen $ 200.000 ‘Zuckerbucks’ (CTCL) accepteerde, maar ook de 501 aanmoedigde. Grotendeels gefinancierd door grote tech- en extreemlinkse organisaties, zoals Facebook, Mark Zuckerberg, Google, Rockerfeller Brothers Fund en de Knight Foundation – om zich te wenden tot verkiezingstoezichthouders in de hele staat. Elf provinciale toezichthouders in Florida accepteerden samen een bedrag van $ 17 miljoen. Aangezien CTCL een 501(c)(3) is, heeft het de plicht om onpartijdig te blijven of lobbywerk in te dienen, wat geen van beide het geval was.

Er is meer! Het lijkt erop dat de Dominion- en ES&S-stemsoftware die in de staat Florida wordt gebruikt, geen federaal gecertificeerde versies waren, in overeenstemming met EAC, wat in strijd is met de verplichting van de staat jegens zowel de federale overheid als de kiezers van Florida.

Daarnaast lijkt er bewijs te zijn dat ten minste 50-70% van de stemmen in heel Florida nooit werd geteld, met een zeer hoge kans dat er geen stemmen werden geteld, maar dat een online algoritme de uitkomst bepaalde. De schijnbaar niet-gecertificeerde verkiezingssoftware lijkt nooit de werkelijke stemmen te hebben berekend of getabelleerd. In plaats daarvan lijkt het erop dat het totale aantal kiezers, per provincie, werd gebruikt om de uitslag van het district te bepalen, die vervolgens werden gebruikt om de resultaten voor de hele provincie te bepalen. Het patroon is consistent tijdens zowel de primaire als de algemene verkiezingen van 2020.

“Dit betekent dat een externe entiteit, in plaats van kiezers in Florida, koos wie zetels in het Amerikaanse Huis, zetels voor County Commissioners en zetels in de schoolraad won”, legt kandidaat-huishoudster Christine Scott uit, die actief is in Palm Beach County en het Congressional District 22 van Broward County.

“Alleen kiezers in Florida hebben het recht om hun vertegenwoordigers te kiezen. De verkiezingen van 2020 moeten opnieuw worden gehouden en handmatig worden geteld. Eerlijke verkiezingen zijn een onpartijdige kwestie omdat het elke kiezer aangaat. Aan beide kanten van het eiland werden de stemmen niet geteld.” Scott vervolgt: “Dit gaat over de mensen en hun stem laten horen. De resultaten waren niet eerlijk.” Scott concludeert dat ‘Florida’s verkiezing opnieuw moet worden gehouden. Vanwege het uitgebreide bewijs van fraude en wangedrag is er gerede twijfel dat de gecertificeerde verkiezing de wil van de kiezers tot uitdrukking bracht.’