www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De afgelopen decennia heb ik mij erg verdiept in wereldse gebeurtenissen. Wat mij opvalt als ik berichten of namen ga onderzoeken dat er dan na enig onderzoek niet alleen een rapport of project komt bovendrijven, vaak ook een film, boek of liedje. We leven nu ruim anderhalf jaar in een wereld waarin een virus de maatschappij volledig domineert. Komt dit onverwacht? Eigenlijk niet. Als je goed onderzoek doet, dan zijn we hier al voor ‘gewaarschuwd’ door de elite/ de globalisten vanaf het jaar 2010. Ik heb mij daar eens in verdiept en het blijkt dat satanisten ‘de plicht’ hebben of voelen om ons op voorhand te laten zien wat ze van plan zijn. Mochten wij nu zo’n die film zien of plan lezen waarin staat beschreven wat zij van plan zijn met de wereld en wij reageren daar niet op, dan gaan ze er van uit dat wij instemmen met die plannen.

Ik zal met een aantal voorbeelden proberen uit te leggen hoe dat werkt. In mijn aflevering het schaakspel tussen goed en kwaad heb ik Project Lockstep van de Rockefeller foundation genoemd. Dat is een plan uit 2010 waarin beschreven wordt hoe de wereld zou moeten reageren in het geval van een wereldwijde pandemie. Die plannen zijn behoorlijk concreet, het is meer een draaiboek waarin vier fasen beschreven worden. Wij zitten nu op de grens tussen fase 2 en fase 3. Bij een volgende lockdown komen we in fase 3.

Daarna verscheen de film Contagion (2011). Dat is een letterlijke blauwdruk van het COVID-verhaal dat op ons geprojecteerd wordt. In de film wordt de wereld geteisterd door een zeer besmettelijk virus en uiteindelijk gered door de CDC en de WHO en een levensreddend vaccin. Maar wie staat er bij het zien van een film bij stil dat je naar je eigen toekomst zit te kijken. Je gaat naar de bioscoop voor je vermaak. Dus niemand zal er bij nadenken dat we ons na het bioscoopbezoek moeten gaan uitspreken dat we dat geschetste scenario niet zien zitten.

Wat te denken van het optreden van Madonna tijdens het Eurovisie Songfestival van 2019. Het optreden begon in een kathedraalachtige omgeving met mannen met capuchons die de naam “Madonna” scandeerden. Dan verschijnt de Grote Priesteres (Madonna) boven aan de trap, gekleed alsof ze op het punt staat deel te nemen aan een duister occult ritueel. Ze draagt een kroon (Grote Priesteres) en een ooglapje met de letter X erop. Het voortdurend dragen van een ooglapje toont ons het één-oog-teken wat een bewijs van onderwerping aan de occulte elite.

Madonna zingt één van haar oudere nummers: Like a Prayer, een lied over het vermengen van seksuele handelingen met religieuze devotie. Al zingend loopt ze langzaam de trap af. Op haar gewaad zie je een omgekeerd kruis (symbool van satanisme). De setting hier is uiterst symbolisch. De combinatie van trappen die tussen pilaren omhoog gaan verwijst naar de vrijmetselarij. Aan het begin van het optreden stond Madonna bovenaan de trap die het hoogste niveau van “verlichting” vertegenwoordigt. Door de trap af te dalen, verlaagt Madonna zich symbolisch tot het niveau van de massa. Dan wordt het druk op het podium en beginnen figuren met capuchons pilaren aan weerszijden van Madonna te bouwen.

Deze scène is een duidelijke verwijzing naar de herbouw van Salomo’s Tempel, een cruciaal onderdeel van de vrijmetselaarsleer. De herbouw zou een nieuw tijdperk inluiden – een nieuwe wereldorde. De twee pilaren die in de vrijmetselaarssymboliek voorkomen zijn verwijzingen naar de pilaren van Salomo’s Tempel genaamd Boaz en Achin. De plaats van Salomo’s Tempel is in Israël en er gaan voortdurend geruchten dat de elite probeert de Temple Mound in handen te krijgen om Salomo’s Tempel te herbouwen. Kortom, Madonna verwijst in feite naar het aanbreken van een nieuw tijdperk geregeerd door de elite.

Dan, worden de dingen nog vreemder. Mensen met gasmaskers en gewaden gaan naar Madonna toe. Ze vertelt hen iets en dan doodt ze hen door hun nek te breken. Vervolgens houdt de zangeres een bizarre toespraak waarin ze mensen lijkt te bedreigen. Ze zegt:

“Ze zijn zo naïef. Ze denken dat we ons niet bewust zijn van hun misdaden. We weten het wel, maar we zijn nog niet klaar om te handelen. De storm zit niet in de lucht. Hij zit binnen in ons. Ik wil je vertellen over liefde en eenzaamheid. Maar het wordt al laat. Kun je de wind niet horen die begint te huilen?”

Terwijl Madonna deze woorden zegt, zien we verschillende christelijke figuren. Hun nieuwe tijdperk wordt bepaald door de vernietiging van het christendom. Dan blaast Madonna een wind des doods op de gemaskerde mensen (die de massa’s voorstellen) en iedereen sterft. En ook het Vrijheidsbeeld op de achtergrond is gebroken.

Terwijl Madonna haar nieuwe nummer Future begint te zingen samen met zanger Quavo zien we op de achtergrond beelden van een wereld die letterlijk in brand staat. De tekst van het lied gaat over de elite die de massa vertelt dat de toekomst niet voor hen is:

,,Niet iedereen komt naar de toekomst

Niet iedereen leert van het verleden

Niet iedereen kan in de toekomst komen

Niet iedereen die hier is, zal blijven bestaan”.

Dan lopen Madonna, Quavo en andere mensen terug de trap op. Eenmaal boven aan de trap draaien de mensen zich om en laten zich van het metershoge podium afvallen. Hiervoor gebruiken ze vele, vele figuranten, die allemaal vrijwillig hun dood tegemoet lopen. Als laatsten springen Madonna en Quavo. Dan verschijnen de woorden WAKE UP op de achtergrond. De meeste mensen zullen alleen overdonderd zijn door alle prikkels die tegelijkertijd op hen afgestuurd worden. De harde muziek, de decorstukken, de vele figuranten, de lichteffecten. Vergis je niet er zit hier wel degelijk een hele duistere voorspellende boodschap achter. De elite heeft al heel lang aan de wereld laten weten dat ze de wereldbevolking drastisch willen verkleinen. Van de huidige 8 miljard mensen naar zo’n 500 miljoen mensen. Bill Gates geeft aan dat doel onder andere te willen bereiken middels vaccinaties. Dus neem het advies van Madonna ter harte en Wake Up.