www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Op dit moment worden jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar uitgenodigd om een prik te komen halen. Er worden wervende marketingslogans bedacht als Dansen met Janssen om het allemaal wat luchtig te houden en mensen te laten geloven dat het allemaal niet zoveel voorstelt. Is dat wel zo?

Robert Malone , één van de uitvinders van de mRNA-technologie luidt nu de noodklok. Hij sprak zijn zorgen uit in één van zijn YouTube-video’s. Die video’s zijn inmiddels allemaal verwijderd door YT vanwege “medische misinformatie”. Malone wil het gebruik van de vaccins niet verhinderen, maar mensen zoveel mogelijk betrouwbare informatie geven over de risico’s.

Hij constateert dat het aantal bijwerkingen en het aantal sterfgevallen na de prikken dramatisch toeneemt en de injecties niet zo effectief blijken te zijn als dat de farmaceuten ons willen laten geloven.  

In een Twitterbericht sprak Malone over berekeningen op basis van wetenschappelijke gegevens als het gaat om het vaccineren van kinderen met behulp van experimentele mRNA-technologie: “Op basis van de ziekenhuisopnamegegevens van Pfizer heeft het Pfizer-vaccin 3,5 keer meer kans om ziekenhuisopname te veroorzaken op de leeftijd van 12 tot 17 jaar dan de CDC aangeeft. Terwijl de kans dat een kind naar het ziekenhuis moet door het coronavirus zelf nihil is. Meisjes van 12 tot 17 jaar lopen zelfs 4,5 keer meer kans op een ziekenhuisopname na de Pfizer-prik. De kans op overlijden door de prik voor jongens van 12 tot 17 jaar is 16% hoger dan door het virus. Meisjes van 12 tot 17 jaar hebben 72% meer kans om te overlijden aan het vaccin dan aan het virus.”

Daarnaast blijkt dat jongeren die de prik gehad hebben mogelijk voor de rest van hun leven onvruchtbaar zijn. En een veel genoemde bijwerking van de Pfizer-prik voor mannen onder de dertig jaar is een ontsteking aan het hartzakje.