www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Langzaam maar zeker komt er steeds meer nieuws naar buiten over DUMBS. Letterlijk betekent dat Deep Underground Military Bases ofwel een diepe ondergrondse militaire basis. Deze DUMBS zijn over de hele wereld te vinden en inderdaad letterlijk diep onder de grond. Meestal op 3, 5 of 10 kilometer diepte. Deze basis zijn met elkaar verbonden via een wereldwijd tunnelsysteem. De afgelopen jaren heeft de Alliantie er alles aan gedaan om deze ondergrondse wereld op te ruimen. Omdat daar de meest afschuwelijke zaken plaatsvonden.

Kinderhandel, orgaanhandel, medische experimenten. De militairen zijn van alles tegengekomen. Daarnaast werden vele vele kinderen, tieners en vrouwen wereldwijd op grote schaal verkocht als seksslaaf. De waarheid hierover zal gedoseerd gebracht worden omdat de meeste verhalen te gruwelijk zijn om aan het grote publiek te vertellen. Je kunt je niet voorstellen dat iemand kinderen op zo’n grote schaal hebben laten lijden. Toch zijn er ook steeds meer dappere overlevers van dit satanische rituele misbruik die hun verhaal delen met de wereld en daarmee deze rauwe werkelijkheid bevestigen.

Vergeet niet dat het opruimen van de Deep State hierom begonnen is. Het redden van de kinderen. Uit de handen van dit wereldwijde netwerk. De kinderhandel, orgaanhandel, het oogsten van hun bloed was hun voornaamste bron van inkomsten. Het bloed dat gewonnen werd onder afschuwelijke omstandigheden om te dienen als verjongingselixer voor de elite en de Hollywoodsterren.

Het ging daarbij om enorme bedragen, want één kind leverde een mensenhandelaar 250.000 dollar per jaar op. Het jongste kind dat in de Verenigde Staten gered is, was een meisje van slechts 2 jaar oud. 34 mannen verkrachtten haar over een periode van 36 dagen. Er waren meer dan 30 operaties voor nodig om haar weer een vrouw te laten zijn, om haar normaal te kunnen laten plassen en ze zal nooit moeder worden.