www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Veel mensen zullen het zich niet bewust zijn dat het weer de afgelopen decennia veelvuldig gemanipuleerd is. Als je je gaat verdiepen in weermanipulatie, dan stuit je op termen als chemtrails, weather warfare en HAARP.

Zeker nu er wereldwijd steeds meer abnormale weergebeurtenissen plaatsvinden is het de moeite waard om te deze zaken eens te onderzoeken. Want is het inderdaad ons klimaat dat ‘in de war’ is door de manier waarop de mens met de aarde omgaat of speelt er nog iets anders mee?

HAARP staat voor High-frequency Active Auroral Research Program. Het is een instrument dat het weer aanzienlijk kan manipuleren. Aanvankelijk kon het dit alleen doen op plaatsen waar een raster was opgezet, zodat het niet erg effectief was. Nu is er bewijs dat dit systeem per vliegtuig kan reizen en gericht ingezet kan worden. Het is eigenlijke een wapen dat heel gericht ingezet kan worden.

HAARP en Google zijn gemaakt door DARPA (The Defense Advanced Research Projects Agency) en DARPA wordt grotendeels gefinancierd door de CIA. Google heeft ex-Darpa personeel in topfuncties van hun bedrijf.

De overheid wil liever niet dat mensen dit weten, dus informatie op internet wordt veelal verwijderd. Om mensen op het verkeerde been te zetten, lanceerde de Amerikaanse overheid in 2009 een programma voor de herfinanciering van woningen, dat kreeg de naam HARP, zodat de mensen die onderzoek deden naar de weermachine en de zoekterm HARP gebruikten met 1 A ipv 2 AA’s uitkwamen op websites die schreven over dit herfinancieringsprogramma in plaats van over de weermachine. In 2018 onder de Trump regering eindigde het HARP lening programma en ging verder onder een andere naam. Tegenwoordig kun je weer wat makkelijker informatie vinden over HAARP.