www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Het was afgelopen donderdag precies 1 jaar geleden dat president Joe Biden werd geïnaugureerd. Op het oog regeert Joe Biden de Verenigde Staten, maar is dat zo? Er zijn aanwijzingen genoeg om dat te bestrijden. Voor veel mensen zal dit als een verrassing komen, maar het is niet president Joe Biden die aan het roer staat.

Hoe weten we dat?

Op militaire kazernes hangen altijd foto’s van alle presidenten. Het is nog steeds de foto van president Trump die daar als laatste in de rij hangt. Is hij dan nog steeds president? Die vraag is niet met ja of nee te beantwoorden. Trump is nog steeds Commander in Chief ofwel hij heeft de leiding over het leger. Hij rijdt nog steeds in The Beast en hij vliegt nog steeds met Air Force 1.

Toch is hij niet aan de macht. Hij moest publiekelijk afstand nemen van het politieke toneel zodat Amerikanen zouden gaan zien wat de Democraten werkelijk van plan waren met het land. Feitelijk hebben de democraten Amerika uitgeleverd aan de Communistische Partij van China. Mensen zouden het niet geloven als je ze dat zou vertellen, daarom moesten mensen dit gaan ervaren. Toch is het niet Trump die de leiding heeft. De situatie werd tijdens Trumps presidentschap zo gevaarlijk, dat de noodtoestand is uitgeroepen en sinds die tijd is eigenlijk het leger ‘aan de macht’.

Zelf vind ik het soms moeilijk te bevatten dat mensen niet zien dat dit niet de echte Joe Biden is, want als je foto’s naast elkaar legt, dan lijkt deze man niet eens op de man die vice-president was onder Joe Biden. Het is wel verklaarbaar, want het spel is heel slim gespeeld. .

De echte Joe Biden werd geboren op 20 november 1942. Hij is geëxecuteerd op 30 maart 2019 middels een vuurpeloton. Hij is berecht door een Internationaal Militair Tribunaal en veroordeeld wegens misdaden tegen de mensheid en misdaden tegen kinderen. En dit is geen geheim, president Trump refereerde er vaak aan in zijn speeches. Hij spreekt vaak in codetaal, zijn speeches zijn vaak een hele kluif om te decoderen. Trump zei dan bv iets over vaccinaties en zei: ‘Biden got his shot, he got his shot in 2019’. Mensen waren dan zo gefocust op de vaccinaties, dat iedereen dacht dat als Trump dat zei, dat hij bedoelde dat Biden zijn shot=vaccinatie had gehad. Trump bedoelde dat Biden letterlijk een schot had ontvangen, namelijk voor een vuurpeloton.

Het verhaal van Biden zijn arrestatie en berechting begint op 5 december 2018. Die dag was de afscheidsdienst van voormalig president H.W. Bush te zien op de Amerikaanse televisie. Wie goed oplette, zag dat een aantal mensen in het publiek (o.a.Hillary Clinton, Mike Pence, George W. Bush (jr), Barack Obama en Joe Biden) een kaart in het boekje van de afscheidsdienst hadden zitten. Op die kaart stond de tekst: “Sorry, ze weten alles”. Een aantal zie je zichtbaar schrikken, een aantal weet de schijn op te houden. Dat was het begin van het einde voor veel van deze bekende Amerikaanse politici.

Op een goed moment moest deze Joe Biden geïntroduceerd worden aan het publiek. Dat gebeurde op 24 april 2019. Toen verscheen ‘de nieuwe’ Joe Biden na een lange mediastilte weer op de nationale televisie, waarin hij aankondigde zich kandidaat te stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen voor de Democraten. Omdat niemand hem lange tijd had gezien, geloofde het publiek dat degene die nu gepresenteerd werd als presidentskandidaat, Joe Biden was. Eerdaags zal het voor iedereen duidelijk worden hoe het echt zat.

Even wat feiten die ondersteunen dat je naar een onechte president zit te kijken:

  • De acteur Joe Biden is nog nooit in het Witte Huis geweest. De inauguratie is opgenomen, deels op de trappen van het ‘echte’ Witte Huis in Washington DC, deels op de set van de serie Westwing.
  • Het Witte Huis is sinds de inauguratie gesloten en militairen hebben de DUMB’s onder het Witte Huis vanaf dat moment opgeruimd. Op dit moment is er een groot hekwerk om het Witte Huis geplaatst omdat men het gebouw eerdaags wil laten imploderen.
  • Joe Biden rijdt niet in de presidentiële auto, The Beast
  • Joe Biden vliegt niet met Airforce One, sterker hij moest privé een vliegtuig huren om op zijn eigen inauguratie aanwezig te zijn
  • Joe Biden is geen Commander in Chief, ofwel hij heeft geen zeggenschap over het leger en belangrijker nog, hij wordt door de militairen niet erkend als president.

Kijk maar eens goed naar de foto’s, dan zie je het verschil meteen.

Bovenin en rechts zie je de echte Joe Biden, links onderin de man waarvan ze ons willen laten geloven dat hij Joe Biden is