www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Wie de Q-posts volgt, weet dat er een post is waarin staat: the first arrest will shock the world, ofwel de eerste arrestatie zal de wereld schokken. De afgelopen dagen gonst het op internet dat de eerste arrestatie heel goed Joe Biden zou kunnen zijn. En niet alleen vanwege de verkiezingsfraude, deze man heeft veel op zijn kerfstok.

Dat hij de eerste arrestatie gaat worden, lijkt logisch, want als zijn arrestatie gebeurt voor het oog van de wereld, dan geeft dat een goede ingang om mensen te vertellen wat er werkelijk in de Verenigde Staten en de wereld aan de hand is. Je ziet op dit moment dat Joe Biden zich bemoeit met allerhande zaken. Of het nu de zaak is tussen Rusland en de Oekraïne of China en Taiwan, Afghanistan, hij geeft overal zijn ongezouten mening over, dus iedereen ter wereld kent hem.

Toch is hij niet die dementerende oude president voor wie mensen hem houden. Eerder heb ik al uitgelegd dat de man die nu de rol van Joe Biden speelt al niet meer de echte Joe Biden is, die is al geëxecuteerd op 30 maart 2019 wegens misdaden tegen de mensheid en tegen kinderen.

Joe Biden en zijn gezin zijn verre van zuiver. Zo is onlangs in een boek van Peter Schweizer verschenen waarin hij een aantal zaken heeft onthuld over de familie. Zo heeft Joe Biden 41 miljoen dollar ontvangen van entiteiten die gelinkt zijn aan de Communistische Partij China. Hij ontvangt elke maand 83.000 dollar van een energiemaatschappij in de Oekraïne, waarvan de reputatie bestempeld kan worden als corrupt. Daarnaast ontving Joe Biden 3,5 miljoen dollar van de burgemeestersvrouw van New York.

Zijn zoon Hunter Biden heeft een ‘laptop from hell’ achtergelaten bij de reparatiebedrijf. In de alternatieve media weet iedereen inmiddels welke schokkende onthullingen daarop staan, maar de main stream media zwijgt/zweeg in alle talen over deze misstanden. Ook runt Hunter Biden een kunstgalerij waarvan inmiddels wel duidelijk is dat hij daar grote hoeveelheden geld witwast.

De media heeft al deze feiten en schandalen doodgezwegen tijdens de verkiezingscampagnes. Alleen de New York post berichtte af en toe over de misstanden. De situatie in de Verenigde Staten is voor veel mensen onduidelijk. Op het oog regeert Joe Biden, maar hij heeft geen enkele zeggenschap. Het land is opgedeeld in negen regio’s en elk district wordt geleid door een militaire generaal. De bevoegdheden van deze generaals zijn vergelijkbaar met die van een gouverneur van een staat. En Donald Trump is nog steeds opperbevelhebber van het leger. Eerdaags zal alles zich ontvouwen.