www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Het is vandaag een bijzondere dag. Niet alleen is deze dag het begin van een nieuwe maancyclus, maar we gaan vandaag ook door een krachtige Leeuwenpoort. Op deze dag beginnen we aan een nieuwe cyclus van Tijd en Creatie. Deze tijd wordt in de hemel aangegeven op het moment dat Sirius op komt en conjunct staat met de zon. Er is dan eigenlijk sprake van twee zonnen aan de hemel. De zon zoals wij die kennen en de blauwe zon, Sirius.

Deze Leeuwenpoortactivatie zal veel invloed hebben op ons leven. Er zal zoveel hoge frequentie energie naar de aarde gestuurd worden dat iedereen geactiveerd wordt. Ook de mensen die tot dit moment het gevoel hadden vast te zitten of die zich ongeïnspireerd of ongemotiveerd voelden. Ook zij zullen op gaan staan en nieuwe verantwoordelijkheden op zich gaan nemen.

De nieuwe maan van 8 augustus valt midden in de ‘Leeuwenpoort’ en de twee volle Manen in Waterman.  Het watermantijdperk is een hele geschikte periode voor het beëindigen van oud zeer in relaties en verbindingen. Op het moment dat je al het oude voorgoed losgelaten hebt, ben je klaar om jezelf de ruimte te geven en je ruimte in te nemen. Dat is ook belangrijk want in het nieuwe tijdperk van Waterman zullen we allemaal gelijkwaardig zijn aan elkaar. Dan draait het niet meer om het ego, maar om het hogere Zelf. Dan kunnen we naast elkaar leven en elkaar inspireren in vrijheid.

Deze nieuwe maan moedigt je aan om jezelf uit te spreken en te gaan staan voor je waarheid. Het gaat er daarbij niet om dat je een ander gaat overtuigen van jouw gelijk, het gaat erom dat je niet weer gaat buigen voor invloeden van buitenaf. Dat je gaat staan voor wie je bent, wat je voelt, wat je bedoelt. Dan zul je een enorme kracht in jezelf gaan voelen. Daarmee zet je de eerste stappen naar je authenticiteit en je eigen autonomie. Dan ga je jouw unieke plek op deze aarde innemen. Want het lijkt soms of jij er als individu niet toe doet, maar vergis je niet. Een puzzel is ook pas heel als elk stukje op zijn eigen plek ligt en zo is het ook met jouw rol in deze wereld. Het geheel kan pas functioneren als jij je eigen unieke plek inneemt.