www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Als je op dit moment de krant openslaat dan wordt er regelmatig gesproken over ‘wappies’, aluhoedjes, complotdenkers. Kijk je op social media kanalen dan wordt daar veelvuldig gesproken over ‘de kudde’, de schapen. Kortom er komen weer heel wat meningen voorbij over onze medemensen. En dat heeft geen enkele zin, want het helpt het proces waar we nu als wereld inzitten absoluut niet. Politici en NGO’s proberen ons al jaren uit elkaar te drijven omdat het voor hen moeilijker is om regels door te voeren als wij als mensen de verbinding gaan zoeken en samen één blok gaan vormen.

Het feit dat de ene persoon wakkerder is dan de ander, dat is iets wat je vaak zelf ook niet in de hand hebt. Veel heeft te maken met het zielenpad dat je loopt. Feit is wel dat als je eenmaal wakker bent, je niet meer terug kunt. Je hebt dan al zoveel gezien, uitgezocht en gevonden dat je niet meer kunt doen alsof dat niet zo is. Wat ik op dit moment zie is dat veel mensen die wakker zijn een ander van zijn gelijk probeert te overtuigen. Dat is goed bedoeld, maar dat werkt niet, want de persoon die nog niet zo wakker is, heeft geen idee waar je het over hebt. Twee dagen per week werk ik op een school en ik merk steeds vaker dat ik tijdens gesprekken in de koffiekamer het gevoel heb dat ik in een andere wereld leef. Mijn collega’s geloven heilig in het overheidsverhaal, lopen trouw met hun mondkapjes door de gang, denken dat hun QR-code vrijheden geeft en zijn oprecht blij met hun vaccinatie omdat ze het idee hebben dat ze nu goed beschermd zijn tegen een hele dodelijke ziekte.

En ik merk dat we week na week verder bij elkaar wegdrijven. Toch zie ik steeds meer waarheid naar buiten komen, zelfs in de mainstreammedia. Toch zijn de meesten zich helemaal niet bewust van het feit dat de waarheid ons hele leven al in het zicht verborgen is. Je moet de codes leren lezen en dan zul je zien dat heel veel van wat de regeringsleiders met ons van plan zijn al aangekondigd wordt in films en documentaires. Het blijft gissen wanneer de massa wakker gaat worden, mogelijk is het voor sommige mensen niet haalbaar. Dus wees geduldig met de mensen in je omgeving die nog niet wakker zijn en wees er voor hen als de waarheid straks onthuld gaat worden. Ze zullen je dan nog hard nodig hebben.