www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De tijdlijn van de Globalisten jaagt veel mensen angst aan. Laat dat nu net ook hun bedoeling zijn. Want angst werkt verlammend. En zolang je angstig bent, kom je ook niet in opstand. Daarom is het ook zo belangrijk om je goed te informeren zodat je weet wat je rechten en plichten zijn. En houd voor ogen, je hebt altijd een keuze. Jij hebt de regie over je eigen leven. Je kunt zelf kiezen hoe je met dingen om wilt gaan.  

Wat kun je bijvoorbeeld zelf doen?

Ga je informeren want kennis is macht. Wat zijn je rechten en plichten? We zullen in de nabije toekomst veel keuzes moeten gaan maken die verregaande consequenties voor ons leven kunnen gaan hebben. Kijk ook eens naar initiatieven die in je eigen buurt ontstaan op het moment. Er zijn al veel mensen bezig om een parallelle samenleving op te zetten.

We hebben gezien dat de Alliantie probeert om de globalisten van the New World Order financieel uit te putten. Daar kun je bij helpen. Bijvoorbeeld door de producten van de NWO niet meer te kopen of over te schakelen op andere producten of accounts. De aandelen van Facebook en Twitter zijn inmiddels al met vele, vele miljarden in waarde gedaald. Zij hebben zoveel mensen gecensureerd dat mensen op zoek zijn gegaan naar alternatieven. Die zijn er inmiddels volop.

Je kunt bv overstappen van Facebook naar MeWe of maak een account aan op het nieuwe platform van Mike Lindell (www.frankspeech.com), zij censureren je berichten niet.  

Alternatieven voor je Youtubekanaal zijn er ook: Bitchute, Rumble of Gab

Sluit je outlook account/ gmail account en stap over op bv protonmail of maak je eigen mailadres door een domeinnaam te kopen met mailadres, dat kan al voor een paar euro per maand

Whatsapp (van Facebook) kun je vervangen door Signal of Telegram

Ook kun je er voor kiezen om een andere zoekmachine te gaan gebruiken dan www.google.nl. Zij censureren veel nieuws.

Pak de regie over je eigen leven terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *