www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Het zijn bijzondere tijden, zeker nu we als maatschappij aan de vooravond staan van weer een hele grote shift in ons bewustzijn. Op dit moment lopen er meerdere realiteiten/tijdlijnen en dimensies door elkaar en het kan zeker voor hoog gevoelige mensen aanvoelen als een energetische warboel. In mijn uitzending “Het schaakspel tussen goed en kwaad” heb ik een beeld geschetst van twee tijdlijnen die nu met elkaar aan het duelleren zijn.

Daarnaast is er een groot verschil merkbaar tussen de 3D en 5D energie. Als ik thuis ben, kan ik goed in mijn hogere frequentie blijven. In de 5D energie hoef je niet te zoeken naar antwoorden, want je weet, je voelt en je ervaart. Alles is zoals het moet zijn. In die dimensie speelt het hele C-verhaal voor mij geen rol. Je zou kunnen zeggen dat het niet aanwezig is in mijn realiteit. So far so good. Tot ik naar mijn werk ga en ik weer volop met mijn neus op de feiten gedrukt word. Door de posters over hoe om te gaan met het virus in de school. De verhalen van mijn collega’s over de prik, de app, het aantal besmettingen. Dan donder ik weer in één keer in de 3D wereld, in de matrix. Dan speelt het C-verhaal in eens weer een hele grote rol. Om nog maar te zwijgen van de angstverhalen in het Jeugdjournaal dat ik elke ochtend met de kinderen moet kijken, terwijl ik thuis nooit tv kijk.

Ik vind het lastig om daar mee om te gaan en ik merk ook dat het steeds moeilijker word. Om te zorgen dat ik niet te veel meegezogen word in alle ellende en dat mijn frequentie zo hoog mogelijk blijft, zorg ik dat ik zo min mogelijk deelneem aan de gesprekken met mijn collega’s. In plaats daarvan ga ik met de kinderen mee naar buiten op het plein. Ik drink veel water, eet gezond. Ik gebruik voedingssupplementen, reinig mijn aura regelmatig. En luister goed naar mijn lichaam en als ik merk dat ik rust nodig heb, dan geef ik daar aan toe. Daarnaast omring ik mij met mensen die net zo in het leven staan als ikzelf. Dat zijn positieve contacten, die energie geven in plaats van nemen.

De veranderingen die wereldwijd plaatsvinden zijn niet voor niets. Alles wat zich eeuwenlang in het donker heeft bevonden, komt aan het licht. Alle leugens, dubbele agenda’s. De veelvuldige energieverhogingen zullen mensen gaan uitdagen. Er zal bij steeds meer mensen iets gaan borrelen van binnen. Ze zullen vragen gaan stellen en de antwoorden zullen ze niet gaan bevallen. Ze zullen merken dat die antwoorden ze gaan dwingen om gedachtepatronen te doorbreken. Ze zullen over drempels van angst moeten gaan stappen en keer op keer uitgedaagd worden om uit hun comfortzone te komen. De energie zal net zolang porren tot mensen bereid zijn de waarheid onder ogen te komen. Daar is geen ontkomen aan. Er komt ruimte om te groeien, om verantwoordelijkheid te nemen en mensen gaan weer leren om in hun eigen kracht te gaan staan. En daar kunnen ze straks alle hulp bij gebruiken. Zorg dat je klaar staat en houd je frequentie hoog. Blijf je waarheid spreken en laat je licht stralen.