www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Denderen jouw gedachten ook de hele dag als een sneltrein door je hoofd? Overweeg dan eens een Access Bars® sessie. Zelf heb ik hier heel erg veel baat bij gehad. Hoe dat kan?

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf van een computer. Alles wat wij meemaken in ons leven wordt op deze harde schijf opgeslagen. De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat correspondeert met vastgezette overtuigingen of inprentingen.  Dan moet je denken aan hoop, dromen, creativiteit, financiën, gewaar zijn, controle, vriendschap, communicatie en nog veel meer.

Tijdens een Bars sessie worden er in totaal 32 Bars punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Daarbij wordt symmetrisch gewerkt. Daardoor komt er een energiestroom op gang van de ene kant van het hoofd naar de andere kant. Er wordt als het ware een brug (Bars of Energy) geslagen tussen beide punten. Door zachte aanraking aan beide kanten van het hoofd neutraliseer je de elektrische lading in de hersenen. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij. Door deze punten een aantal minuten aan te raken wordt het hoofd aangemoedigd overbodige gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en blokkades die altijd op je harde schijf zijn opgeslagen, los te laten.

Een Access Bars® sessie ruimt letterlijk je hoofd op. In de periode dat ik intensief bezig was met innerlijk werk heeft het mij enorm geholpen. Emoties die ik verwerkt had, waren na zo’n behandeling echt weg. Het zorgde er voor dat ik me nog wel kan herinneren wat ik meegemaakt heb in mijn leven, maar de emotionele lading is er af. 

Wil je hier meer over weten, ga dan eens zoeken op internet. Er is inmiddels genoeg informatie over te vinden en je kunt in bijna elke regio wel iemand vinden die deze behandeling kan geven.