www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Al vanaf het begin van de uitrol van de coronaprikken waarschuwden artsen voor de gevaren van deze experimentele prikken, die door hun snelle uitrol nog helemaal niet voldoende getest en veilig waren. Naarmate de inentingsstoffen langer op de markt waren, gingen steeds meer artsen en wetenschappers de inhoudsstoffen onderzoeken. Velen sloegen alarm en waarschuwden mensen deze prikken niet te nemen omdat ons lichaam niet in staat zou zijn om daar mee om te gaan. De dierproeven werden zelfs gestaakt omdat er geen proefdier was dat de mRNA-prik overleefd heeft.

Nu de oversterfte onder de gevaccineerde begonnen is, houden veel artsen hun mond en stellen alleen vast wat iemand mankeert en gaan ze daarvoor behandelen. Ze behandelen hun patiënten vanwege hartaanvallen, beroertes, kanker, een ontsteking aan het hartzakje, leverontstekingen, menstruatieklachten of neurologische aandoeningen. Ze constateren dat er al maandenlang sprake is van oversterfte maar niemand durft de olifant in de kamer te noemen. Dus zegt iedereen dat in hun ogen een verklaring ontbreekt.

Gynaecologen staan met de handen in het haar. Zij hebben nog nooit zoveel miskramen, stil-geborenen en baby’s met aandoeningen in hun praktijk gezien. De Duitse gynaecoloog Rebekka Leist zei vorig jaar augustus al dat als haar patiënten niet zwanger werden het vooral vrouwen waren die ingeënt waren tegen corona. Ook kregen haar gevaccineerde patiënten vaker een miskraam. Pfizer heeft al toegegeven dat 86% van de vrouwen die mee deed in de clinical trials hun baby verloor door een miskraam. En toch… hebben de meeste gynaecologen geen verklaring.

Maand na maand blijkt dat er minder kinderen worden geboren sinds de coronaprikken zijn geïntroduceerd. Vruchtbaarheidsklinieken zien steeds meer onvruchtbare mannen en vrouwen in hun klinieken. Eiwitspikes op de eierstokken bij vrouwen voorkomen dat ze zwanger worden. Menstruaties verdwijnen en ook het sperma van mannen blijkt na een prik te zijn aangetast. De Zweedse professor Gunnar Andersson van de Universiteit van Stockholm wees op een link met de coronavaccins. “Het is gerelateerd aan het massavaccinatieprogramma in april en mei vorig jaar,” benadrukte hij. “In andere delen van Europa zien demografen hetzelfde gebeuren.” En toch houden de meeste artsen hun mond en zeggen: een verklaring ontbreekt.

Een paar weken geleden gingen op het strand in Italië binnen 24 uur, elf jonge mensen dood. Plotseling en onverwacht. Hun overeenkomst? Ze waren allemaal gevaccineerd. Maar een verklaring voor hun dood ontbreekt.

Cardiologen en neurologen zien na de introductie van de coronaprikken een explosieve toename van het aantal hartaanvallen en beroertes. Tijdens operaties halen ze bijzondere rubberachtige stolsels uit de aderen van hun patiënten. Het aantal mensen dat bloedverdunners nodig heeft, is zo toegenomen dat de farmaceuten niet meer in staat zijn om voldoende medicatie voor deze patiënten te produceren. Maar ook hier geldt dat de meeste artsen zich niet uitspreken en zich verschuilen achter de woorden: we tasten in het duister over een verklaring.

Het aantal eenzijdige ongelukken op de weg is exponentieel toegenomen. Allemaal mensen die plotseling onwel werden achter het stuur. En de één rijdt van een viaduct, een ander rijdt tegen een gevel of een boom en overlijdt ter plaatse. Een verklaring ontbreekt.

Oncologen zien een enorme toename van kankergevallen. Ook bij heel jonge mensen. Patiënten die beschouwd werden als genezen van kanker, blijken de ziekte in eens terug te hebben en in een veel ernstiger vorm. De patiënten beschouwen het als een terugval van hun eerdere ziek zijn. Maar ook hier ontbreekt een verklaring.

En dan hebben we het nog niet eens over al die topfitte atleten die sinds de invoering van de coronaprikken ineens dood neervallen. Sommigen zelfs voor de camera’s. Zij moesten zich laten prikken om internationaal te kunnen reizen voor hun wedstrijden. En toch….. een verklaring waarom ze dood neervallen ontbreekt.

Hoelang blijven artsen en wetenschappers de connectie tussen de prikken en al deze ontwikkelingen nog verzwijgen en ontkennen?