www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Als je ziet hoeveel moeite overheden wereldwijd nu doen om iedereen geprikt te krijgen, dan word ik achterdochtig. Wat is er met deze prik dat ik er, zoals in sommige landen, een hamburger voor krijg na afloop, meedoe aan een loterij, er geld voor krijg, een tegoedbon voor een donut, de bioscoop. Dansen met Jansen, Sjansen met Jansen wat wordt er niet bedacht om je die prik maar te laten nemen.

Ga eens mee in mijn gedachtegang: heb je dat ooit eerder gezien in de geschiedenis?

Ik niet, ik heb ook nog nooit zoveel tegenstrijdige berichten gezien. Want gevaccineerden moeten ondanks hun prikken toch nog steeds een masker op en afstand houden. Sterker nog, je kunt nog steeds besmet raken met het virus en het ook nog verspreiden.  

En bedenk dat veel mensen nog steeds in de veronderstelling verkeren dat de prik veilig en getest is. Om een vaccin te ontwikkelen, te testen en op de markt te brengen is doorgaans tien tot vijftien jaar ontwikkeltijd en onderzoek nodig. Nu was alles binnen een jaar geregeld. Het vaccin is dus ook helemaal niet getest, iedereen die geprikt wordt maakt deel uit van de test.

Normaalgesproken wordt een medicijn of vaccin direct van de markt gehaald als er wereldwijd meer dan vijftien mensen overleden zijn door het product. Nu stierven er in de testfase bij Pfizer in de eerste negentig dagen al 1293 mensen en het vaccin werd helemaal niet van de markt gehaald. Sterker nog het wordt nog steeds gepromoot als veilig en getest.

Daarnaast heeft een vaccin nog nooit voor zoveel verdeeldheid onder de mensen geleid als dit vaccin. Op mijn werk werd ik weken niet eens meer begroet toen het merendeel van mijn collega’s in de gaten kreeg dat ik mij niet had laten vaccineren. ,,Als je het niet voor jezelf wilt doen, dan doe je het voor een ander” kreeg ik te horen. De slogan: samen krijgen we corona eronder werd heel letterlijk genomen. Ik kon praten als Brugman en vertellen dat je natuurlijke immuniteit sterk genoeg was voor dit virus en dat het stervenspercentage slechts 0.15% was. De marketingcampagne van de overheid had zijn werk al gedaan.

En wat te denken van het vaccinatiebewijs en de verregaande maatregelen die daaraan gekoppeld worden. Heb je het ooit meegemaakt dat je niet meer naar het theater, de bioscoop, de horeca of het museum mocht omdat je een inenting wel of niet gehad had?

In Nederland gingen de regels gelukkig nog niet zo ver dat je baan bedreigd werd als je de prik niet genomen had, maar hoeveel mensen in het buitenland hebben hun baan niet verloren omdat ze als ongevaccineerde niet meer welkom waren op de werkvloer.

En wanneer hebben we het in de geschiedenis meegemaakt dat artsen die niet verbonden waren aan de farmaceuten Pfizer, Moderna, AstraZenica en Johnson&Johnson ontslagen werden, vervolgd werden of waarvan de licentie werd ingetrokken als ze de waarheid verspreiden. De hele eed van Hippocrates leek niets meer waard.

Als journalist ben ik voor hoor- en wederhoor, onafhankelijk onderzoek en mijn vrijheid van meningsuiting. Dat is allemaal verdwenen. Social media podia verwijderen en censureren alles wat ook maar neigt naar de waarheid.

Het is onvoorstelbaar wat er de afgelopen twee jaren in de wereld is gebeurd. En nog zien mensen niet dat ze met deze prik niet een virus voorkomen of dat ze beschermd worden. Ze kopen hun vrijheid er mee terug. Als iedereen straks helder krijgt wat de gevolgen gaan zijn van deze prikken, dan gaan we nog een heleboel woede, verdriet en ongeloof zien. Bereid je daar maar vast op voor. Ga je eigen onderzoek doen. Tip begin bij Event 201 en Project Lockstep van de Rockefeller Foundation.