www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

de waarheid achterhaalt hem wel. Sinds het begin van deze pandemie gonsde het al van de geruchten op internet dat het Coronavirus mogelijk gecreëerd was in een lab in Wuhan. En dat het niets te maken had met een zieke vleermuis op een warenmarkt. De afgelopen maanden werd dit verhaal door brieven, artikelen en documentatie keer op keer bevestigd. Bewijzen genoeg, toch verscheen er niets over in de kranten, op de radio of op televisie.

De afgelopen weken zijn er zoveel bewijzen naar buiten gekomen, dat de reguliere media hier ook niet langer om heen kan. De eersten die zich uitspraken waren meerdere klokkenluiders binnen Facebook. Zij kwamen naar buiten met gelekte interne documenten over de samenwerking tussen Fauci, Gates, Obama en de Chinese Communistische Partij. Uit de documenten bleek dat ze eigenaar waren van het Chinese laboratorium in Wuhan en patenten hadden op het CV-19 virus en de vaccins. Chinese wetenschappers hebben onthuld: “Deze pandemie is begonnen in een lab, betaald door Fauci, BlackRock en Gates met als doel om de democratieën van de wereld ten val te brengen en de Nieuwe Wereldorde in te voeren.”

Senator Rand Paul getuigde onlangs in de Senaat en vertelde daar dat dr Fauci samen met de NIH riskant onderzoek financierde, dat uiteindelijk in verband werd gebracht met COVID-19. Hij kon dit aantonen met hard bewijs. Dr Anthony Fauci werd ook gehoord, maar voor deze commissie ontkende hij alles. Waar niemand meer om heen kan, is het document dat eind deze week op internet verscheen met 3243 mails van dr Fauci uit de periode januari tot juni 2020. Deze informatie is verkregen door de Freedom of Information Act. Washington Post, Buzzfeed News en CNN hadden deze informatie opgevraagd.

De link naar die documenten is: https://www.documentcloud.org/documents/20793561-leopold-

Uit de mails van dr Fauci blijkt onder andere dat:

– Corona gecreëerd is

– Hydroxychloroquine een medicijn is dat Corona goed kan behandelen. Dr. Fauci en de CDC hebben HCQ verboden als behandeling voor coronavirus. Dr. Fauci vertelde CNN dat hydroxychloroquine eigenlijk gevaarlijk was als het gebruikt werd als profylacticum tegen het coronavirus. Hydroxychloroquine was 65 jaar lang veilig gebruikt bij miljoenen patiënten. En dus werd de boodschap opgesteld dat het geneesmiddel veilig is voor zijn andere toepassingen, maar gevaarlijk wanneer het wordt gebruikt voor Covid-19. Deze verklaring haalde de voorpagina’s van de media, maar was een complete leugen.

– er niet zo iets bestaat als asymptomatische verspreiding

– mondmaskers niet werken (zie de studies die dr. Fauci  in 2008 deed. Hij onderzocht het effect van het dragen van mondmaskers tijdens de Spaanse griep. Conclusie: de maskers werkten niet en hadden zelfs gezorgd voor meer sterfgevallen doordat het dragen van mondmaskers zorgde voor de ontwikkeling van bacteriën in de longen.

– de lockdowns onnodig waren

– Facebook bewust de Corona-maatregelen promootte en tegengeluiden verwijderde. Na Fauci’s verklaringen over hydroxychloroquine begonnen de techgiganten elke vermelding van het medicijn te censureren.

– hij in maart 2020 wist dat 99% van de Italiaanse sterfgevallen andere ziektes hadden, hij negeerde dit gegeven stelselmatig.

Uit een getuigenis van cardioloog en professor in de geneeskunde Peter McCullough blijkt duizenden mensen gered hadden kunnen worden, als het behandelingsprotocol dat hij en andere artsen gebruiken niet onderdrukt werd.” Dr. Fauci, de CDC en de WHO onderdrukten dit effectieve behandelingsplan.

Kortom Dr. Fauci heeft nogal wat op zijn kerfstok. Hij financierde het onderzoek naar het coronavirus in de Verenigde Staten. Daarna financierde hij hetzelfde onderzoek in China nadat het in de VS verboden werd. Hij bagatelliseerde aanvankelijk de ernst van de ziekte. Vervolgens onderdrukt hij effectieve behandelingsplannen. Hij loog over de effectiviteit van mondmaskers. Hij heeft daarmee niet alleen de hele wereld nu al 15 maanden in gijzeling gehouden, hij heeft ook vele, vele doden op zijn geweten. Zoals het nu lijkt zal Dr. Anthony Fauci de geschiedenisboeken ingaan als een van de grootste massamoordenaars van deze tijd.