www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De audit in Arizona nadert zijn einde en daarmee staat Amerika aan de vooravond van één van de grootste gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zal er verkiezingsfraude naar buiten komen en zo ja: op welke schaal? Is Biden wel de rechtmatige president op het moment of keert president Trump terug?

Trump, die vandaag 75 jaar wordt, sprak onlangs op een rally over de verkiezingsfraude als de misdaad van de eeuw. Vanuit Arizona sijpelen de laatste weken al allerlei berichten door die fraude in ieder geval bevestigen, maar de media doen nog alle mogelijke moeite om deze feiten te verzwijgen.

De zender OAN meldde eind vorige week dat er 2,1 miljoen stembiljetten zouden moeten zijn. Maar dat sommige dozen tot 20% van hun stembiljetten missen. Dat maakt dat Arizona alleen al op basis van dat grote aantal missende stembiljetten kan beslissen om de verkiezingsuitslag niet te certificeren en niet eens hoeft te wachten op de uitslag van het forensisch onderzoek.

Ook uit Georia komen inmiddels geluiden dat de fraude daar op zo’n grote schaal plaatsgevonden heeft, dat het niet langer te ontkennen is. Als Arizona de verkiezingsuitslag ongeldig verklaart, staat de hele verkiezing op lossen schroeven. Het Congres kan de verkiezing niet bevestigen totdat alle staten het bevestigd hebben. Trump heeft dan het recht om de verkiezingsuitslag aan te vechten en dat zal betekenen dat alle overige staten een volledige forensische audit moeten uitvoeren.

Dr. Kelli Ward heeft inmiddels aangegeven dat al dertien staten een bezoek gebracht hebben aan de audit in Arizona. Het gaat om de staten: Washington, Georgia, Virginia, Pennsylvania, Nevada, Utah, Colorado, Wisconsin, Oklahoma, Arkansas, Michigan, South Carolina en Missouri. Zij overwegen ook een hertelling van de stemmen.

Het is geen wonder dat de Democraten helemaal in paniek zijn en er alles aan doen om de ware uitslag te verdoezelen. President Trump heeft in 2018 een Executive Order getekend waardoor nationale verkiezingen worden gezien als een kwestie van nationale veiligheid. Verkiezingsinmenging betekent hoogverraad. Omdat het nu een zaak is van nationale veiligheid, valt dat onder de bevoegdheid van het leger. En voor een militair tribunaal staat op hoogverraad de doodstraf.

Insiders zijn er allang van overtuigd, het is een kwestie van tijd voordat Trump weer officieel wordt uitgeroepen tot President. En dan niet van de Verenigde Staten, maar van de Republiek Amerika, die terug zal vallen op de wetten en regels van 1776. Hij wordt dan de 19e president van een onafhankelijk Amerika waarmee het land weer in handen komt van de bevolking. In 1776 riepen de kolonisten hun afhankelijkheid uit op 2 juli. Wie weet wat ons dit jaar te wachten staat?