www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Veel mensen voelen een bepaalde onrust in de wereld. Zelfs mensen die normaal heel stoïcijns door het leven gaan en bijna niet reageren op veranderende energieën, vragen me nu met regelmaat: of is er soms iets bijzonders gaande?

De reguliere kranten en tv- en radiozenders zullen je niets gaan vertellen of ze bagatelliseren wat er gaande is. Vergeet niet, dat dat het hele punt is van de tijd waarin we leven. De mainstreammedia liegen over alles en proberen verdeeldheid te zaaien door iedereen tegen elkaar op te zetten. Alle media wereldwijd zijn in handen van maar zes mensen en worden gecontroleerd door de Mossad (Israëlische veiligheidsdienst) en de CIA. We leven allemaal al jaren onder Operatie Mockingbird, wat een bijproduct is van Operatie Paperclip. De journalisten ontvangen dagelijks een script wat ze op moeten lezen, maar er is geen ruimte voor eigen onderzoek en het is ook niet de bedoeling dat er een ander verhaal naar buiten gebracht wordt dan dat er aangereikt wordt.

Er is genoeg te vertellen: een snel rondje wereldnieuws van de afgelopen dagen:

President Trump heeft (afgelopen nacht onze tijd) een speech gehouden in Phoenix Arizona. Hij was op dreef en heeft daar het depopulatieplan van de globalisten onder de aandacht gebracht. Daarnaast zei hij letterlijk dat de radicale linkse democraten de verkiezingen hebben beïnvloed en gestolen en dat ze betrapt zijn. ,,Het is tijd om ze ter verantwoording te roepen en dit kapotte en corrupte systeem te repareren. Niet in 2022 of 2024, de tijd is nu, hier in Arizona.” De senaat heeft inmiddels opgeroepen tot decertificering van de verkiezing.

Veel gebieden in Spanje zijn getroffen door stroomuitval. Grote gebieden in België, Duitsland en Zuid-Nederland zijn getroffen door overstromingen. Ook in Rusland en Tsjechië zijn hele gebieden onder water gelopen.

Grote delen van Canada en Californië (USA) kampen met ernstige alles vernietigende bosbranden. In het district British Columbia is een heel dorp getroffen door de brand en moesten alle bewoners huis en haard verlaten.

De straten van Londen zijn overspoeld met demonstranten en ook bij het gebouw van de BBC lieten de mensen weten klaar te zijn met de leugens die de BBC hen verteld hebben.

De toestand in Australië is heel zorgelijk. Afgelopen dinsdag kondigde de overheid daar aan dat vanaf dat moment de New World Order daar aan de macht is. Direct daarna werd de nationale noodtoestand afgekondigd vanwege de deltavariant. Mensen kwamen massaal op de been in het hele land en er waren vele, vele botsingen met de politie. Mensen kunnen daar niet meer winkelen, ze worden gedwongen opgesloten in hun huis waarbij er politie en militairen opgesteld worden rondom flats. Daarnaast zijn er berichten van vele gezinnen die zonder pardon opgesloten worden in quarantaine voorzieningen als er een vermoeden bestaat van een besmetting.

Grote protesten ook in Frankrijk, Italië en Engeland vanwege de verplichte vaccinpaspoorten en  beperkingen. Medewerkers van een Frans ziekenhuis zijn zelfs allemaal het ziekenhuis uitgelopen en zijn in staking gegaan omdat hen per 1 augustus een verplichte vaccinatie te wachten staat. In Frankrijk zou wel eens de volgende revolutie plaats kunnen gaan vinden. Afgelopen dagen zijn er in 179 steden en protestlocaties honderdduizenden mensen op de been gekomen. De legertop heeft een aantal weken geleden al een brief aan president Macron geschreven dat als hij op deze voet doorgaat zij hem af zullen zetten en de leiding van het land zullen overnemen.

China wordt enorm getroffen door slecht weer. Henan rapporteert de zwaarste regenval in 1000 jaar. Dit leidt tot enorme overstromingen, zinkgaten, doden, gewonden, vermisten, materiële schade en enorme chaos. 200 miljoen mensen zetten zich nu schrap voor een tyfoon die aangekondigd is voor aanstaande dinsdag.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken en de minister van Defensie hebben in een gezamenlijke persconferentie aangekondigd dat het land zijn grensbewaking zal verscherpen omdat het “Europese asielsysteem heeft gefaald.” Oostenrijk zal honderden extra soldaten inzetten aan de grenzen. De situatie is ernstig.

Voor de negende dag op rij demonstreren bewoners van Iran met geweld en rellen, omdat er geen water en geen internet is.

Ook in Griekenland zien we massale protesten. Niet alleen vanwege alle maatregelen, maar het land wordt dagelijks overspoeld met honderden illegalen die de straten en het leven in Griekenland onveilig maken.

Israëlische demonstranten hebben de hele nacht doorgemarcheerd.

Niet alleen China, ook Japan wordt bedreigd door een tyfoon. Deze komt mogelijk rond 27 juli aan land waarschuwde het Japanse Meteorologisch Agentschap (JMA), net een dag na het begin van de Olympische Spelen in Tokio.

Wordt vervolgd……