www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De komende weken en maanden zullen voor vele mensen mentaal een enorme uitdaging gaan worden. Wereldwijd zullen enorm veel leugens, die ons soms al decennialang verteld worden, onthuld gaan worden. Tijden veranderen, mensen worden wakker en gaan zichzelf vragen stellen: klopt het allemaal wel wat ik zie en hoor?

Zelf ben ik sinds 1994 onderzoeksjournaliste en ik kan na al die jaren onderzoek maar tot één conclusie komen: niets is wat het lijkt. Als je de reguliere radio, tv en kranten terzijde legt en op internet je eigen onderzoek gaat doen, dan val je van de ene in de andere verbazing. Dan vind je het echte verhaal achter de 9/11 aanslagen, dan leer je dat de 2020-verkiezingen niet gewonnen zijn door Biden maar door Trump en nog veel veel meer. Dat ons land niet geregeerd wordt vanuit Den Haag, maar dat onze regering onder invloed staat van een ‘schaduwregering’ die onze politiek leiders hun agenda oplegt. Een agenda die niet het beste met ons voor heeft.

Dat onderzoeken is niet altijd leuk, want hoe verder ik ging met mijn onderzoek, hoe meer duisternis er aan het licht kwam. Zaken waar ik met mijn verstand niet bij kon. Mijn wereld stond regelmatig op zijn kop, want de details en gegevens die ik boven water haalde, stonden haaks op dat wat ik altijd gehoord, geleerd en geloofd had. Ik had soms echt even tijd nodig om al informatie tot me te nemen en te verwerken. Want het had niet alleen invloed op mijn verstand, maar vooral ook op mijn gevoel. Hoe kon het dat er een groepje mensen op aarde is die zich verheven voelt boven de bevolking. Hoe kan het dat mensen er geen problemen met hebben om een oorlog te starten waarbij vele slachtoffers vallen en waar ze beide partijen financieren. Hoe kan het dat deze mensen het prima vinden om ons te vergiftigen door chemtrails, gemodificeerd voedsel aan te bieden. Gelukkig heb ik dat stap voor stap kunnen doen, omdat ik mij er al jaren in verdiep.  

Wat ik me heel goed realiseer is dat er straks zoveel informatie in een keer beschikbaar zal komen, dat het voor sommige mensen aan kan voelen alsof ze door een tsunami overspoeld worden. Want het is net als bij water dat door de dijken sijpelt. Eerst gaat dat druppelsgewijs, maar als de dijk eenmaal doorgebroken is, dan komt het water met grote golven er dwars doorheen. Ik verwacht dat de hertelling van stemmen in Arizona (USA) de eerste grote druppel zal zijn. Daarna zullen er nog vele, vele volgen.  

Voor mensen die daar totaal niet op voorbereid zijn, zal dat een heftige tijd gaan worden. Hun hele wereldbeeld zal op zijn kop komen te staan. En dat kan er voor zorgen dat  velen zich verloren gaan voelen of ontheemd. Alsof ze ineens te horen krijgen dat de mensen waarvan ze dachten dat het hun ouders waren, hun ouders niet blijken te zijn.

Wat kun je doen als al die informatie je straks overweldigd? Houd je wereld klein en beperk alles zoveel mogelijk tot je eigen situatie. Stel jezelf de vraag: Heeft het nieuws directe gevolgen voor mijn leven of niet? Gaat er door deze informatie iets voor mijn gezin of mij veranderen? Kies er voor om je aandacht te richten op jezelf en je gezin. Probeer om je niet te veel laten meeslepen in de chaos en de gevoelens van anderen. Iedereen moet hier op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo doorheen. Dat kun je niet versnellen of vertragen.

Mensen houden niet van veranderingen en ze willen het liefst dat alles bij het oude blijft. Dat geeft een gevoel van comfort, van veiligheid. Dat zie je zelfs bij mensen die in een slechte relatie zitten waarbij ze geestelijk of lichamelijk worden mishandeld. Zelfs dan beslissen de meesten om toch in die slechte, ‘vertrouwde’ situatie te blijven dan om de banden met de ander te verbreken en uit die ongezonde relatie te stappen.

Toch zullen we de komende tijd ‘gedwongen worden’ om uit zo’n ongezonde relatie te stappen. En dan heb ik het over de relatie met de overheid. Een relatie waarvan veel mensen dachten dat het er één was van een overheid die voor ons wilde zorgen, van de wieg tot het graf. Van een relatie met een overheid die wij dachten te kunnen vertrouwen en waarvan we dachten dat die het beste met ons voorhad. Straks zal blijken dat de overheid er een hele andere agenda op nahield. En dat wij mogen losbreken uit dat systeem en op eigen benen mogen gaan staan. Ik kan je alleen maar aanraden, start nu alvast met het doen van je eigen onderzoek, dan is de schrik straks niet zo groot. Ga zoeken via zoekmachines als duckduckgo.com dan zul je tot meer resultaten komen dan wanneer je gaat zoeken via Google. Sluit je aan bij gelijkgestemde mensen zodat je kunt praten over wat je allemaal ontdekt hebt en wat dat met je doet. Op die manier staan we samen sterk en heb je straks een schouder of luisterend oor te bieden en kun je er ook één vinden als je die zelf nodig hebt.