www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Vandaag gaat de documentaire State of Control van Max von Kreyfelt om 20.00 uur in première op de site debunkproductions.com. De pandemie heeft de deuren geopend naar een nieuw tijdperk van meer toezicht en controle. Het tijdperk van de bioveiligheid. Met de komst van het groene certificaat werd een mechanisme gecreëerd om mensen uit te sluiten op basis van hun gezondheidsstatus. Maar nu worden de plannen verder uitgebreid tot een controlesysteem om burgers op grote schaal te volgen, op te sporen en te manipuleren. In de documentaire onder regie van Benjamin Jonas van den Brink geven deskundigen als Catherine Austin Fitts, James Corbett en Lex Hoogduin hun visie op de komst van de Digitale Identiteit en de Digitale Munt van de Centrale Bank. De film gaat over de komst van digitaal centrale bank geld (CBDC) en de oprukkende controlestaat. Overheden, de Europese Unie en Big Tech werken achter de schermen hard aan een digitaal ID voor ieder mens, gekoppeld aan een digitaal betaalsysteem.

Er is een nieuwe politieke beweging opgericht: Samen voor Nederland. Lijsttrekker is Michel Reijinga. Ook Sylvie Lazet staat op de lijst. De politieke beweging heeft een manifest gepubliceerd op zijn website. Iedereen kan voor 15 euro lid worden. Samen voor Nederland staat voor echte democratie, met een transparante overheid die het volk dient en niet andersom en waar het belang van de bevolking weer op 1 staat, zonder verborgen agenda’s. 

Gisteren speelde Nederland de eerste voetbalwedstrijd op het FIFA WK tegen Senegal in Qatar. In de Hindustan Times is te lezen dat gastland Qatar beschuldigd is van het omkopen van de spelers van Ecuador met 7,4 miljoen dollar om de openingswedstrijd die gespeeld werd in Al Khor te verliezen. Aan de vooravond van het toernooi haalde FIFA-voorzitter Gianni Infantino uit naar de critici van Qatar. Hij noemde de aanvallen tegen het gastland over homorechten en de dood van migrerende werknemers zeer onrechtvaardig. In zijn speech riep hij het Verenigd Koninkrijk op om meer migranten binnen te laten en beval hij Europa om zich te verontschuldigen voor het kolonialisme. Bij de voorbereiding van het WK zijn veel arbeiders omgekomen. Ook de afgelopen dagen blijkt dat cateringmedewerkers of mensen die koopwaar verkopen slecht worden behandeld. Stadionarbeiders werden zes uur lang buiten het Al Bayt-stadion van 650 miljoen pond in Doha achtergelaten zonder voedsel of water. De FIFA heeft bepaald dat OneLove-armbanden niet mogen worden gedragen op het WK op straffe van een gele kaart voor de drager. Daarom heeft de KNVB besloten dat Oranje aanvoerder Virgil van Dijk OneLove-band toch niet droeg tijdens het duel tegen Senegal.

In de Times of Israël staat te lezen dat het Israëlische bedrijf Redefine Meat een 3D-printer gemaakt heeft die vlees in tonnen kan printen. Het bedrijf wil uiteindelijk 15 ton aan producten per dag printen. De printer zal steaks kunnen maken van verschillende hardheid en met verschillende percentages vet. De machine maakt plantaardige analogen van de drie bestanddelen van vlees – spier, vet en bloed – en combineert die vervolgens tot verschillende producten. De belangrijkste ingrediënten zijn kikkererwten, sojabonen, erwten, bieten, voedingsgist en kokosmelk. Redefine Meat heeft acht 3D vleesprinters gemaakt, waarvan er zes in Nederland staan omdat het bedrijf hier zijn fabriek zal exploiteren.

The Gateway Pundit meldt dat computerwinkel eigenaar John Paul Mac Isaac  vandaag komt met boek over de Hunter Biden Laptop: “Amerikaans onrecht: Mijn strijd om de waarheid te onthullen”. Hij dacht niet dat hij zijn verhaal ooit zou kunnen vertellen. Toen bekend werd dat hij verantwoordelijk was voor het overhandigen van de laptop van Hunter Biden aan de FBI en later een kopie aan een advocaat van de president, werd zijn leven voorgoed veranderd. De waarheid over de laptop en zijn daden werden verbannen, geblokkeerd en onderdrukt, terwijl het verhaal van Russische desinformatie werd verspreid door de FBI, de mainstream media en Big Tech. Eind augustus 2020 stuurde Mac Isaac een kopie van de laptop naar de advocaat van Rudy Giuliani, Bob Costello. De gevolgen van zijn onthulling escaleerden snel, en hij werd gedwongen zijn bedrijf te sluiten, de staat te ontvluchten en onder te duiken.

Op The War Room staat te lezen dat een door Lula da Silva benoemde Braziliaanse inspecteur van Justitie een bevel ondertekende dat de kinderbescherming toestond kinderen weg te halen bij verkiezingsbetogers. Tijdens de demonstraties probeerde de Tutelary Council kinderen bij hun ouders weg te halen Avenue Fernandes Lima. De Braziliaanse demonstranten sloegen de handen ineen en duwden de vertegenwoordigers van de kinderbescherming weg.

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, spreekt zich zeer duidelijk uit tegen de elites die regeren vanuit Davos en het World Economic Forum. Het WEF maakt geen schijn van kans in Florida of zoals DeSantis letterlijk zei: ,,De waarden van Davos zijn niet relevant voor Florida, en het beleid van het WEF is ‘dood bij aankomst’ in Florida. Hij is de tweede politicus die zich duidelijk uitspreekt tegen het World Economic Forum. Danielle Smith, de nieuwe premier van Alberta in Canada sprak zich ook duidelijk uit tegen het WEF.

Economie

In de Daily Wire is te lezen dat voormalig FTX cryptomiljardair Sam Bankman-Fried, wiens hele fortuin net naar nul ging, een oproep gedaan heeft voor nieuwe investeerders. Het bedrijf vroeg vrijdag faillissement aan nadat gebruikers ontdekten dat door Bankman-Fried gecontroleerde bedrijven frauduleus met elkaar waren verweven. Bankman-Fried en een handvol overgebleven werknemers hebben investeerders gebeld en gevraagd om financiële toezeggingen om bestaande klanten die alles kwijtraakten terug te betalen.

Gezondheid

Op transitionnews.org staat te lezen dat er op 2 december een hoorzitting plaatsvindt voor de administratieve rechtbank van de regio Lazio in Rome. Daarbij moet het Italiaanse Geneesmiddelenbureau AIFA gegevens aanleveren over de veiligheid van de Covid-vaccins. Na vele maanden had het EMA op aandringen van de Italiaanse advocaat geantwoord dat het de gegevens niet zou verstrekken omdat openbaarmaking niet in het algemeen belang was. 

Weer

En dan het weer. De dag kenmerkt zich vandaag als een normale herfstdag. We zien een afwisseling van buien en zon. De wind komt uit het zuiden en is matig. In het noorden tikt de thermometer zes graden aan, in het zuiden van het land 8 graden.