www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Thomas Bach, voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité heeft de Olympische Spelen gisteravond voor gesloten verklaard. Met het doven van de Olympische vlam en een ceremonie met het thema sneeuwvlokken werd in het Vogelneststadion een einde gemaakt aan Spelen die vooral herinnerd zullen worden vanwege de extreme anti-COVID-19 maatregelen. Het Nederlandse team won 8 gouden, 5 zilveren en 4 bronzen medailles.

The True Defender komt naar buiten met het nieuws dat het coronavaccin van Pfizer verboden is in China en India. Ook in die landen presenteerde het bedrijf zijn voorstel voor een vergunning voor noodgebruik. De Indiase Central Drugs Standard Control Organization verklaarde dat haar deskundigen de injectie niet steunden omdat er nog een veiligheids- en doeltreffendheidsstudie loopt in verband met de gemelde bijwerkingen in andere landen. China heeft de injectie niet goedgekeurd omdat de vaccins van Pfizer en Moderna in verband worden gebracht met een verhoogd risico op myocarditis. Het CDC in de Verenigde Staten heeft inmiddels toegegeven dat ze gegevens die hun verhaal niet ondersteunden achterhielden voor het publiek omdat ze niet wilden dat er aarzeling zou ontstaan over vaccins.

Dr. Robert Malone onthulde dat premier Trudeau’s stichting 40% van Acuitas Therapeutics bezit. Dat bedrijf maakt mechanische lipiden voor Pfizer. De arts besprak dit belangenconflict nu beleggers de aandelen van Pfizer/Moderna dumpen voordat de werkelijke veiligheidsgegevens van de vaccins uitlekken.

Nadat premier Justin Trudeau controversiële noodbevoegdheden had afgekondigd tegen de Canadese Vrijheidsbeweging komt er non stop nieuws uit het land. Er gaan filmpjes rond waarin te zien is dat de politie bruut geweld gebruikt tegen de vreedzame demonstranten in Ottawa. Als gevolg daarvan brak er een storm van protesten los in alle Canadese steden. De politie in Ottawa maakte bekend dat ze ruim 200 mensen gearresteerd hadden. Toch bleek uit ooggetuigenverslagen dat de gearresteerden vrij snel na hun arrestatie weer vrijgelaten werden omdat er geen juridische gronden waren waarop ze gearresteerd mochten worden. Afgaand op video’s van Pat King is er nu een oproep gedaan aan alle truckers om Ottawa te verlaten en zich elders te hergroeperen voor vervolgacties.

De familie van de veroordeelde kindersekssmokkelaar Ghislaine Maxwell vreest voor haar veiligheid nadat Jean-Luc Brunel zaterdag dood werd aangetroffen in zijn gevangeniscel in Frankrijk. Brunel zou net als Jeffrey Epstein zelfmoord hebben gepleegd. Opvallend is dat van beide zelfmoorden de camerabeelden ontbreken ondanks dat beiden in een zwaar beveiligde gevangenis zaten. Ian Maxwell laat in de New York Post weten het schokkend te vinden dat er nog een dood door ophanging in een zwaar beveiligde gevangenis heeft plaatsgevonden.

Uit het faillissementsdossier blijkt dat 486 cafés, 240 lunchrooms, 99 restaurants en 30 discotheken failliet zijn gegaan door de coronacrisis. De opgelegde maatregelen hebben een slagveld aangericht in de horecasector. Honderden ‘traditionele’ zaken zijn failliet gegaan of opgeheven.

Persbureau Reuters heeft aangekondigd dat Trump’s social media app Truth Social vandaag klaar is voor de release in de Apple App Store.

En dan het weer. De week begint onstuimig. Vandaag trekt er vanuit het weten een regengebied over het land. De maximumtemperatuur ligt rond de 8 graden. In het binnenland waait een krachtige zuidwestenwind, aan zee is de wind stormachtig. Houd rekening met zware windstoten van 110 kilometer per uur. Morgen zal het op de meeste plaatsen nog krachtig waaien, maar is de wind minder aanwezig dan vandaag.