www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Uit een brief van de kersverse Minister van Landbouw Henk Staghouwer en de Minister van Natuur- en Stikstof, Christianne van der Wal, blijkt dat boeren op korte termijn te maken gaan krijgen met vergaande maatregelen. Dat gebeurt omdat in een aantal gebieden de waterkwaliteit niet goed is. Als gevolg daarvan dreigt de Europese Commissie de Nederlandse mestregelgeving te blokkeren. Om de Europese Commissie te overtuigen komt het nieuwe kabinet nu met plannen die meer garanties op verandering bieden. Er gaat gekeken worden naar de waterkwaliteit, stikstof, biodiversiteit en bodemgesteldheid. De nieuwe maatregelen zullen voor de hele sector ingrijpend zijn. De ministers hopen in februari het aanvullende maatregelenpakket aan te bieden in Brussel.

De afgelopen dagen heeft een grootschalige cyberaanval op het Rode Kruis de gegevens van 515.000 “zeer kwetsbare personen” aangetast. Een hack op het Internationale Comité heeft de persoonlijke gegevens van al deze mensen gecompromitteerd. De cyberaanval richtte zich op IT-systemen die een programma ondersteunen dat mensen herenigt die van elkaar gescheiden zijn door oorlog, migratie of een ramp. Door de hack werd dit systeem uitgeschakeld.

Novak Djokovic ‘bereidt aanklacht Australië voor van 6 miljoen dollar vanwege de slechte manier waarop hij behandeld is. Nadat de nummer 1 van de tenniswereld het land werd uitgezet en Australië weigerde zijn juridische rekeningen te betalen, is Novak Djokovic naar verluidt in gesprek met advocaten om een aanklacht in te dienen. De hoogte van het bedrag is gelijk aan het prijzengeld dat hij mogelijk zou hebben gewonnen bij de Australian Open.

En dan nog wat kort nieuws:

Het Duitse verzekeringsbedrijf ADAC heeft laten weten de ongevallenverzekering niet uitkeert bij vaccinatieschade door voorgeschreven massavaccinatie.

Uit video’s op social media blijkt dat niet alleen rond het Witte Huis en het Capitool in Washington DC hekken en betonnen muren opgetrokken, ook rondom het parlementsgebouw in Canada wordt een enorme muur opgetrokken.

Steeds vaker melden mensen zich bij artsen met neurologische klachten na recente blootstelling aan mRNA covid-19-vaccins. Artsen bevestigen dat ze een toename zien van mensen die na onderzoek de diagnose multiple sclerose krijgen.

De mensheid krijgt 130 miljard gezichtsmaskers per jaar op. De meeste daarvan zijn niet biologisch afbreekbaar. Veel ervan komen uiteindelijk terecht in oceanen en andere wateren. Het duurt ongeveer 450 jaar om ze af te breken tot microplastics, die waarschijnlijk in onze voedselketen terechtkomen.

De Argentijnse regering heeft bevestigd dat er grafeenoxide in de vaccinaties zit. Grafeenoxide is een chemisch-toxische substantie, die niet op de ingrediëntenlijst staat. De substantie reageert op 5G. Volgens de Argentijnse regering hebben alle ondertekenaars van de Agenda 2030 in Rio de Janeiro destijds ook getekend voor de in gebruik name van 5G op een frequentie van 26 Ghz. Alle ondertekenaars inclusief de Nederlandse regering weten dat deze frequentie nodig is om de substantie te activeren.

En dan het weer. Ook vandaag blijven we te maken houden met een noordwestelijke stroming en trekken er regen of winterse buien over het land. Tussen de buien door kan het opklaren en zelfs zonnig worden. De maximumtemperatuur is rond de 5 graden. Het wisselvallige weer tijdelijk, in het weekend staat het weer onder invloed van hogedruk. Het is dan vaker droog met kans op hardnekkige mist en lage bewolking.