www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

In het Amerikaanse programma The Alex Jones Show heeft Professor Francis Boyle (verbonden aan het University of Illinois College of Law ) vertelt dat de wereldelite van plan is een nieuwe pandemie afkomstig uit bio-laboratoria op de wereldbevolking los te laten. Die pandemie heeft als doel om de mensen onder de duim te houden en onder controle te brengen van de Wereldgezondheidsorganisatie, Bill Gates, de grote farmaceuten, hun biologische oorlogswapenprogramma’s en laboratoria en de Chinese overheid. Professor Boyle weet waar hij over praat, want hij was degene die het Verdrag biologische wapens in de Verenigde Staten omzette in wetgeving. Dat resulteerde in de Biological Weapons Anti-Terrorism Act, die president George W. Bush ondertekende. Boyle waarschuwde eerder dat de experimentele coronavaccins gevaarlijk en dodelijk zouden zijn en gaf ook al vanaf het begin van de coronapandemie aan dat corona afkomstig was uit een laboratorium in Wuhan. Dr Boyle maakt zich zorgen over het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie. Daarmee kan er een wetenschappelijke en medische politiestaat opgetuigd worden die de hele wereld omspant. Hij waarschuwt dat de mensen een enkeltje naar het kerkhof krijgen als ze zich niet gaan organiseren en dit laten gebeuren. Hij riep burgers op om zich actief te gaan verzetten tegen het pandemieverdrag.  

Gisteren is Benjamin Netanyahu officieel beëdigd als Israëls nieuwe premier. Na een aantal jaren in de oppositie te hebben gezeten, gaat hij nu opnieuw leiding geven aan de 37ste Israëlische regering/Knesset. Volgens politicologen aan het meest rechtse kabinet uit de Israëlische geschiedenis. Het is opmerkelijk dat Netanyahu opnieuw in deze positie terecht kon komen ondanks dat hij beschuldigd wordt van corruptie. Amir Ohana van de Likud partij is tot voorzitter van de Knesset gekozen.

Woordvoerder Dmitry Peskov van het Russische Kremlin heeft bekend gemaakt dat de Russische president Poetin en zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping vandaag een bijeenkomst achter gesloten deuren houden over regionale veiligheidsdreigingen aan de grenzen van Rusland en China. Gisteren voerde Vladimir Poetin een telefoongesprek met zijn Cubaanse ambtsgenoot Diaz Canel. De leiders bespraken gezamenlijke projecten in de energie-industrie en ze hebben de intentie uitgesproken om het Russisch-Cubaanse strategische partnerschap verder te versterken.

De Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov heeft de “vredesformule” van de Oekraïense president Voldemort Zelensky als basis voor onderhandelingen verworpen en is van mening dat Kiev nog steeds niet klaar is voor echte vredesbesprekingen. De Oekraïense president Zelenski heeft aangekondigd dat hij een overeenkomst heeft gesloten met Larry Fink, de directeur van Blackrock over de financiering van de wederopbouw van het land. Volgens een rapport van de Oekraïense overheid, de Europese Commissie en de Wereldbank zal de wederopbouw naar verwachting zo’n 349 miljard dollar gaan kosten. Zelenski en Fink zijn van plan dat samen te coördineren. ’s Werelds grootste vermogensbeheerder blijkt de Oekraïense overheid al enkele maanden te adviseren.

The Gateway Pundit meldt dat Ella Irwin, Twitter’s nieuwe leidinggevende van de afdeling Vertrouwen en Veiligheid aangekondigd heeft dat het platform verwacht binnen een maand alle algemene amnestiebeoordelingen voor eerder verbannen accounts te hebben beoordeeld. Irwin reageerde op een gebruiker die vroeg naar accounts die om politieke redenen nog steeds zijn verbannen.

Weer

En dan het weer. Vandaag zien we dat de dag droog begint, vanaf het middaguur zal het op steeds meer plaatsen gaan regenen. De wind komt uit het zuidwesten en heeft kracht vier of vijf. De middagtemperatuur komt uit rond de acht of negen graden.