www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Uit gerechtelijke documenten blijkt dat Ghislaine Maxwell niet langer gaat vechten om de namen van 8 mensen in een civiele rechtszaak geheim te houden. In een brief aan de federale rechter Loretta Preska staat dat er “niet langer bezwaar” is tegen het vrijgeven van de identiteit van de “John Does”. De personen worden verondersteld betrokken te zijn geweest bij Jeffrey Epsteins pedofielen ring, en worden in de rechtbankpapieren genoemd als, “John Doe 17, 53, 54, 55, 56, 73, 93, en 151.” The Mail Online geeft aan dat zes mensen bezwaar hebben gemaakt tegen het vrijgeven van hun namen vanwege ergernis en schaamte. Maxwell heeft ingestemd om de namen vrij te geven.

De hele Canadese corporatie is veroordeeld voor misdaden tegen de mensheid door het Internationale Gerechtshof. Er loopt een internationaal arrestatiebevel voor alle betrokkenen op alle niveaus, zowel nationaal, provinciaal als op gemeentelijk niveau. Het gaat om 10.786 bedrijven, hun 570.000 werknemers en hun bezittingen. Daarnaast is deze veroordeling van toepassing op iedereen die doorgaat met het promoten en toedienen van het MRNA-vaccin. Het Internationale Hof bekrachtigde en erkende dat het vaccin genocide is en heeft bevolen om het vaccineren met Mrna gentherapie wereldwijd te stoppen.

Project Veritas komt regelmatig met onthullende reportages naar buiten. Deze week lieten zij documenten aan het publiek zien waaruit blijkt dat gezondheidsfunctionarissen over de hele wereld bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van covid, maar dat dit verborgen moest blijven voor het grote publiek. Er zijn 298 studies die een verbetering van 64% liet zien bij het gebruik van Hydroxychloroquine door Covid-19 patiënten. Ondanks die wetenschap blokkeerden Dr Fauci en de medische elites het gebruik van deze effectieve behandelingen.

Volgens Oxfam zijn de tien rijkste mannen ter wereld tijdens de covid-pandemie nog rijker geworden. Terwijl 99% van de mensheid er economisch slechter voorstaat dan voor de pandemie, zagen onder meer Mark Zuckerberg, Bill Gates, Jeff Bezos en Elon Musk hun rijkdom meer dan verdubbelen. Hun gezamenlijke bezit ging van 700 miljard dollar naar 1,5 biljoen dollar.

De Britse regering heeft aangekondigd de financiering van de BBC voor de komende twee jaar te bevriezen en waarschijnlijk een einddatum voor de omroepbijdrage vast te stellen, waardoor de omroep gedwongen zal worden nog meer te bezuinigen. Staatssecretaris van Cultuur, Nadine Dorries wil de BBC-licentiebijdrage afschaffen en debatteren over nieuwe manieren van financiering.

Er is nog steeds sprake van een gespannen situatie tussen Rusland, de NAVO & bondgenoten over de Oekraïne. De laatste berichten zijn dat de Oekraïense president beweert dat Rusland zou kunnen binnenvallen om zijn burgers in het door oorlog verscheurde Donbass te beschermen. De perschef van het Witte Huis waarschuwt dat er een “uiterst gevaarlijke situatie” ontstaat aan de Russisch-Oekraïense grens. De NAVO secretaris-generaal roept Rusland op zijn besluit om de diplomatieke banden met de alliantie te verbreken terug te draaien. Aanstaande vrijdag vindt er in Geneve een crisisoverleg plaats tussen topdiplomaten van Rusland en de Verenigde Staten.

De voormalige Israëlische premier en nu oppositieleider Benjamin Netanyahu onderhandelt over een deal in een Israëlisch corruptieproces. Deze deal zou hem voor zeven jaren uit de politiek kunnen verbannen, maar hem mogelijk wel uit de gevangenis kunnen houden. Netanyahu pleitte niet schuldig aan beschuldigingen van omkoping, schending van vertrouwen en fraude. Hij wordt beschuldigd van het aannemen van ‘geschenken’ en het misbruiken van zijn macht om zichzelf en zijn wetten te promoten door middel van deals over media-aandacht.

En dan het weer. De afgelopen dagen voerden mist, nevel en lage bewolking de boventoon. Vanaf vandaag gaan we een weersomslag zien. De mist zal door de aantrekkende wind vrij snel oplossen. Vanuit het westen neemt de bewolking toe en in de middag valt er lichte regen. De temperatuur schommelt tussen de 5 en 8 graden. De wind draait van zuidwest naar noordwest en wordt matig tot krachtig.