www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

De Oekraïense president Vladimir Zelensky heeft gisteren een verzoek ingediend om toegelaten te worden als EU-lid. Acht staatshoofden van de EU hebben opgeroepen om de aanvraag van Oekraïne snel in behandeling te nemen. Het Europees Parlement heeft het verzoek van de Oekraïne om toetreding tot de Europese Unie in ontvangst genomen. Het verzoek van Oekraïne om lid te worden van de NAVO is afgewezen.

In zijn eerste State of the Union toespraak heeft president Biden president  Poetin bekritiseerd voor zijn “slecht misrekende” militaire invasie die probeerde “de fundamenten van de vrije wereld te doen schudden” Biden herhaalde dat er geen Amerikaanse troepen naar Oekraïne zouden worden gestuurd.

Rusland gaat het hoofdkwartier van de veiligheidsdienst in Kiev aanvallen met “hoge-precisie wapens”  en waarschuwt omwonenden te evacueren. Rusland zal een aanval uitvoeren op het “Centrum voor Informatie en Psychologische Operaties” in de Oekraïense hoofdstad om het aantal informatieaanvallen op verschillende staatsinstellingen en Russische burgers de kop in te drukken. Moskou waarschuwde inwoners die in de nabijheid van communicatietorens in de buurt van het hoofdkwartier in het centrum van Kiev wonen om hun huizen voor hun eigen veiligheid te verlaten.

In het Verenigd Koninkrijk is een nieuw rapport gepubliceerd door het Britse Health Security Agency. De cijfers bevestigen dat het aantal sterfgevallen dramatisch stijgt onder de drievoudig gevaccineerden, terwijl het aantal sterfgevallen onder de niet-gevaccineerden in het land gestaag daalt. Uit de meest recente cijfers blijkt dat 9 op de 10 sterfgevallen door Covid-19 de afgelopen maand voor rekening kwamen van de volledig gevaccineerden en 4 op de 5 voor rekening van de drievoudig gevaccineerden. Er zijn inmiddels in Groot-Britannië 920 schadevergoedingsaanvragen ingediend door mensen die ernstig letsel hebben opgelopen na het krijgen van het Covid19-vaccin. Op grond van het Vaccine Damage Payment Scheme (VDPS) kunnen mensen die ernstig gehandicapt  zijn geraakt als gevolg van een vaccinatie kunnen aanspraak maken op een eenmalige belastingvrije uitkering van 120,000 pond.

Volgens de Duitse ziektekostenverzekeraar BKK ProVita is het aantal bijwerkingen van het Covid19-vaccin vele malen hoger dan de bijwerkingen die officieel door het Paul Ehrlich Instituut (PEI) bekend zijn gemaakt. De zorgverzekeraar trok aan de bel nadat ze de gegevens van 10.9 miljoen verzekerden hadden geanalyseerd en een enorme toename van vaccinatieschade claims zagen. Het aantal claims ligt inmiddels tussen de 2,5 en 3 miljoen. Volgens de zorgverzekeraar betekent dit dat 1 op de 25 mensen in Duitsland een bijwerking had. Ze geven dan ook aan dat op basis van deze gegevens er nog nooit eerder een medicijn goedgekeurd is.

Verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten beginnen de effecten van de vaccins inmiddels te zien. De uitbetalingen van levensverzekeringen zijn met 258% omhoog geschoten. Hoe hard de mainstream media de waarheid over de vaccins ook proberen te verdoezelen, de signalen die nu naar boven komen, zijn niet meer onder het tapijt te vegen. In het derde kwartaal van 2021 steeg het aantal overlijdens met 258%. Normaliter overlijden er 7700 mensen per dag in de Verenigde Staten, met deze toename zou dat betekenen dat er dit jaar 2,8 miljoen mensen extra gaan overlijden.

Nu een aantal Russische banken uit het internationale SWIFT bankoverschrijvingssysteem geweerd worden, zijn de aandelen van het Chinese SWIFT alternatief, het Cross-border Inter-bank Payments System, omhoog geschoten. De aandelen van Orient Group en HyUnion Holding stegen met 105%. Een analist voorspelde dat dit het einde van het overwicht van de US dollar zou kunnen betekenen. Het Russische Gazprom heeft een belangrijke gasdeal met China aangekondigd. Met de aanleg van een nieuwe oliepijpleiding gaat het bedrijf 50 miljard kubieke meter gas per jaar aan Bejing leveren.

En dan het weer. De komende dagen worden overwegend zonnig. De temperatuur komt vandaag uit rond de 8 tot 10 graden. Morgen en vrijdag kan de temperatuur nog stijgen naar zo’n elf, twaalf graden. Vannacht is het helder en is er kans op vorst, om sommige plaatsen in het land wordt het dan rond de min vier graden. Morgen begint de dag fris, maar al snel zal de zon zorgen dat de temperatuur weer gaat stijgen.