www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Het Forum voor Democratie had Kamervragen gesteld aan Minister Kuipers van Volksgezondheid over het testen van vaccins. De Minister antwoordde dat het testen niet alleen plaatsvindt bij een fabrikant, maar ook bij een onafhankelijk nationaal controlelaboratorium. Het testen en vrijgeven van partijen is verspreid over laboratoria in heel Europa. Zo test het Paul-Ehrlich instituut in Duitsland de vaccins van Pfizer. Nu blijkt dat die testen helemaal niet willekeurig en steekproefsgewijs verlopen, maar dat de fabrikant zelf monsters stuurt die representatief zouden zijn voor de hele partij. Er is dus geen sprake van willekeurige testen, enkel de aangeleverde monsters worden getest.

Uit cijfers van het RIVM blijkt dat 77 procent van de positieve testen plaatsvindt onder gevaccineerde mensen. Dat percentage loopt steeds verder op. Het RIVM noteerde in november 58 procent, in december was dat gestegen naar 68 procent. Er is dus meer virusverspreiding onder gevaccineerde mensen, dan onder ongevaccineerde mensen. Het wordt daarmee duidelijk dat de injecties de kans om positief getest te worden dus niet verkleinen.  

Voor het eerst in de geschiedenis heeft het parlement van Wisconsin unaniem gestemd voor het terugvorderen van 10 kiesmannen. De republikein Ramthun diende een resolutie in om de kiesmannen van Wisconsin terug te vorderen, omdat de Amerikaanse president en vice-president op frauduleuze wijze zijn verkozen.  

De Duitse zender ARD liet in een reportage een kritisch geluid horen. De zender onderzocht hoe het mogelijk was dat er zoveel artsen betrokken waren bij de implementatie van de massavaccinatie. Het bleek dat de Duitse regering vergoedingen voor artsen voor het geven van vaccinaties flink verhoogde. Voor de pandemie kregen artsen 20 euro per gezette vaccinatie. Tijdens deze vaccinatiecampagne ontvangt een arts in Duitsland 28 euro per prik voor prikken die hij door de week zet en 36 euro voor een prik die in het weekend gegeven wordt. Ook in vaccinatiecentra werd er flink meer betaald aan de artsen. Voor de pandemie verdiende een arts gemiddeld 90 euro per uur, nu was de vergoeding in elke regio flink verhoogd. Artsen in Thüringen verdienen het meest, zij ontvangen nu 175 euro per uur.   

Nog meer opmerkelijke financiële zaken die langzaam maar zeker boven komen drijven. Tijdens de pandemie werd het gebruik van HCQ en Ivermectine verboden. Artsen mochten enkel nog de door de farmaceuten voorgeschreven middelen gebruiken. De prijzen per behandeling of per pil laten zien waarom. Een Remdesivir behandeling kost 3120 dollar, de behandeling met Mercks Molnupiravir pillen kost 712 dollar, de nieuwe covid pil van Pfizer kost 530 dollar per behandeling. Ivermectine kost als het in grootverpakking gekocht wordt nog minder dan een dollar per behandeling.

Tot slot het weer. Ook vandaag is de bewolking in grote delen van het land hardnekkig. Het blijft zo goed als droog bij een maximumtemperatuur van 3 graden in Limburg tot 7 graden langs de kust. Er is een weersverandering op komst. Er komt meer wind vanuit het zuidwesten en vanaf morgen zal ons land te maken gaan krijgen met meer storingen. We zien dan meer regen en er zal een stevige wind gaan waaien.