www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Terwijl de meeste Amerikanen vandaag onafhankelijkheidsdag vieren, heeft het merendeel van de bevolking helemaal niet in de gaten dat ze lang niet zo onafhankelijk zijn als dat ze denken. Gelukkig had een aantal wereldleiders al langere tijd in de gaten dat een groep globalisten het plan opgevat had om de wereld op de knieën te dwingen met een pandemie. Deze globalisten zijn o.a. Klaus Schwab, George Sorros, Bill Gates, de Rockefeller-familie, de Rothschild-familie en vele anderen die zij inmiddels omgepraat/omgekocht hebben.

Hun doel was om er voor te zorgen dat de wereld tot minstens het jaar 2025 in een permanente lockdown zou zitten. Daarna zou er een vaccin beschikbaar komen om de ziekte het hoofd te bieden, dit zou een verplicht vaccin zijn. Door de lockdowns zouden inmiddels alle bedrijven omgevallen zijn en afhankelijk zijn geworden van staatssteun. Het idee was om dan wereldwijde 1 regering te vormen, 1 wereldwijd leger, waarbij elk land getransformeerd zou zijn in een politiestaat. En de wereldbevolking zou onderworpen worden aan een social credit systeem, waarbij je 24 uur per dag gemonitord zou worden zowel binnenhuis als buitenshuis. Hun wens voor 2030 is: Je bezit niets meer en bent toch gelukkig. Wie hier meer over wil weten, verwijs ik graag naar de website van het World Economic Forum en de rapporten Agenda 2021 en Agenda 2030 van de Verenigde Naties.

Gelukkig is er ook een tegenbeweging. Want op dit moment worden er wereldwijd enorme militaire operaties uitgevoerd om dit te voorkomen. Deze operaties staan onder leiding van het Amerikaanse leger en de opperbevelhebber van de operatie is de Amerikaanse president Donald Trump. Hij is de opperbevelhebber van een wereldwijde alliantie, geleid door de Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jinping en de Indiase premier Narendra Modi.

In Europa vond de operatie plaats onder auspiciën van de NAVO en officieel als een militaire oefening DEFENDER 21 waarbij 28.000 manschappen uit 16 landen betrokken waren. Het US Army European Command bevindt zich in Stuttgart, Duitsland, en het US Army Command Center bevindt zich op de basis in Wiesbaden.

De operatie begon officieel in februari van dit jaar en bereikte eind mei, begin juni zijn hoogtepunt in 27 landen. De manschappen en hun militaire materieel is door het grootste Amerikaanse oorlogsschip Endurance (februari) en het schip Liberty (begin mei) afgezet in de Griekse haven van Alexandroupoli. De soldaten en het materieel reisden zowel over land als door de lucht door Bulgarije naar Roemenië en binnen Europa. In Hongarije hebben Amerikaanse en Hongaarse speciale eenheden onlangs een operatie uitgevoerd in de rivier de Donau, genaamd “Black Swan”.

Deze operaties staan niet op zich. Een aantal jaren geleden vormde het Pentagon een speciale eenheid van 60.000 militairen die speciaal was opgeleid en die undercover werkt. Deze groep verrichtte inmiddels meer dan 120.000 arrestaties wereldwijd. Deze berichten worden bewust niet naar buiten gebracht om de bevolking niet in paniek te brengen. Toch ontkomen de media er niet aan iets te melden als bekende mensen plotseling uit beeld verdwijnen. De arrestaties en executies van religieuze, politieke en economische leiders of bankiers worden dan beschreven als ontslag, echtscheiding of overlijden. Bij hele beroemde mensen wordt er soms zelfs voor gekozen om er een look-a-like voor terug te plaatsen om geen onrust onder de mensen veroorzaken.  

Er zijn een aantal plaatsen op de wereld waar deze mensen op dit moment gevangen gehouden worden. De gevangenis van Guantanamo Bay is de bekendste. Vliegtuigen vliegen daar af en aan en het aantal “bewoners” is inmiddels negen keer groter dan vorig jaar. Allen zullen voor een militair tribunaal gaan verschijnen. Die procedures zijn gewoonlijk korter dan strafzaken in het rechtssysteem dat we kennen. Op dit moment worden er 24 uur per dag militaire tribunalen gehouden in drie diensten van 8 uren. Alle verhoren en uitspraken worden op video vastgelegd. Het publiek zal daar later van op de hoogte gebracht worden. Degenen die misdaden tegen de menselijkheid hebben gepleegd, zullen achter de tralies zitten, worden geëxecuteerd of levenslang worden opgesloten.