www.bewustontwaken.nl

wereldnieuws bewust bekeken

Het voelt als twee voor twaalf. Later misschien wel. Hoe gaat Nederland er uit zien als de Eerste Kamer vandaag instemt met een wet voor een testmaatschappij. Een nieuwe wet, die er alleen kon komen door de spoedwet. Een wet, waarin medische apartheid wordt vastgelegd. Deze wet die door een demissionair kabinet wordt voorgelegd zal er voor zorgen dat er een gespleten samenleving komt.

BeUnited (MKB organisatie) roept namens het MKB in een brandbrief de Eerste Kamer op het vertrouwen in de politiek te herstellen door niet in te stemmen met de (tijdelijke) test-wet. Gelukkig gaan steeds meer mensen wakker worden en zich verenigen. Beroepsgroepen in de zorg, juristen, academici. Ook artsen en wetenschappers treden naar buiten met hun zorgen. Huisarts Berber Pieksma uit Steenbergen schreef een brief aan de Eerste Kamerleden, waarin ze alle feiten nog eens op een rijtje zet.

Steenbergen, 24 mei 2021

Geachte Eerste Kamerleden,

Morgen gaat u het voorstel wetswijziging Gezondheidswet  en eventuele verlenging van de Noodwet met elkaar bespreken , c.q. erover stemmen. Er rust een zware last op uw schouders:

Wat er op het moment gebeurt zal zeer waarschijnlijk in een proces eindigen vergelijkbaar met dat van Neurenberg  na de tweede wereldoorlog . Is er sprake van een derde wereldoorlog? De minister president sprak van een “oorlog met het virus”. Niets is minder waar.” Du moment” dat er een medicijn bekend was, werd het verboden door de inspectie voor volksgezondheid. Heel bijzonder. Ik heb nog nooit gezien dat men in een oorlog de wapens meteen aan de kant legt.

En heden ten dage heeft diezelfde inspectie bedacht haar artsen te moeten afstraffen met een boete beginnend met enkele duizenden euro’s tot maximaal 150.000 Euro indien de betreffende arts chloroquine of ivermectine voorschrijft daar waar internationaal en inmiddels bevestigd door onderzoek in het LUMC gebleken is dat beide medicijnen  uitstekend geneeskrachtig  zijn bij Covid19.

Als u bedenkt dat Marion Koopmans tot 2018 werkte bij het SARS-laboratorium in Wuhan, Fauci opdracht heeft gegeven in datzelfde laboratorium onderzoek te doen naar het vergroten van de virulentie (gaining function) van Corona-virus inmiddels bekend bij de Senaat van de VS, dat Drosten en Koopmans de PCR-test hebben ontwikkeld, dat deze PCR test volgens de uitvinder van het principe van de PCR-test nooit gebruikt mag worden voor diagnostiek bij gezonde mensen, dat Drosten de Van Dissel is voor Duitsland, dat Peter Borger aangetoond heeft dat de PCR-test volgens Drosten/Koopmans niet deugt op tien essentiële punten, dat de WHO begin 2020 stelde dat de IFR toch een stuk lager bleek dan de 3,4 % zoals eerder gesteld, dat uiteindelijk de sterfte ten gevolge van Covid19 lager ligt dan die van influenza, dat influenza ineens wonderlijk genoeg in Nederland zou zijn verdwenen, dat huisartsen tijdens de eerste golf buitenspel zijn gezet, dat zinnige adviezen over ventilatie in diezelfde periode in de wind zijn geslagen  , dat diezelfde zinnige adviezen nu ruim een jaar later wel worden aangeraden door de RIVM, dat in de VS zeven universiteiten de CDC aanklagen vanwege het feit dat van 1500 sterfgevallen aangemerkt als Covid19- sterfte er bij patholoog-anatomisch onderzoek er niet één keer SARS-cov-2 kon worden aangetoond echter wel steeds influenza A of B, dat kinderen en volwassenen tot 75 jaar geen enkele reden hebben tot de angst die stelselmatig door de tv-media worden aangewakkerd, dat patiënten met luchtweginfecties op de IC nooit met hoge druk beademd mogen worden en zeker nooit op de buik mogen worden gelegd, dat de heer Gommers bang is om op de IC’s zich te vervelen !!!! Voor het geval we aan IC-uitbreiding zouden doen, dat het MKB door de lockdowns vernietigd wordt, dat onze schoolgaande kinderen volledig onterecht mankerend onderwijs krijgen en  neerslachtig worden gemaakt door gebrek aan sociaal gezonde  gedragsmogelijkheden, dat mensen neerslachtig worden door aanhoudende vrijheidsbeperking, dat de wachtlijsten voor ziekenhuizen onterecht lang worden door deze obstructie in de gezondheidszorg…

Dan zult u zich realiseren dat u niet over één nacht ijs moet gaan, maar dat u zich dient te realiseren dat deze oorlog al jaren geleden gepland is door de World Economic Forum met als doel het failliete banksysteem om te zetten in een digitale waarbij de identiteit van ieder mens vastgelegd zal worden in een subcutaan vaccinatiepaspoort.

Laat al deze informatie goed op je inwerken en ga zelf op onderzoek uit: